.

Jandarmii hunedoreni, în mijlocul elevilor la început de an şcolar

Jandarmii hunedoreni au fost prezenţi astăzi în mijlocul elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice cu ocazia unui nou început de an şcolar.

Ca şi parteneri instituţionali suntem aproape de elevi prin intermediul programelor de prevenire organizate şi desfăşurate în unităţile de învăţământ arondate Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Decebal” Hunedoara.

Efectivele unităţii noastre acţionează pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică a elevilor şi cadrelor didactice în zona a 18 instituţii de învăţământ, la care învaţă peste 12.000 de elevi.

În colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara şi I.P.J. Hunedoara vor fi vizate în mod special, stările sau faptele existente în zona instituţiilor de învăţământ, care ar putea duce la crearea unor stări tensionate, la tulburarea ordinii şi liniştii publice sau comiterea de fapte antisociale, pentru prevenirea unor fapte, de natură a aduce atingere siguranţei elevilor şi personalului didactic.

Le dorim elevilor succes și rezultate foarte bune în activitatea școlară, asigurându-i că vom răspunde cu promptitudine solicitărilor în vederea realizării unui climat optim de siguranţă.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate