.

Jocurile Olimpice în imaginaţia copiilor

În data de 8 noiembrie, la Casa Olimpică din Bucureşti a avut loc festivitatea de premiere a Concursului naţional de arte plastice  “Jocurile Olimpice în imaginaţia copiilor”, ediţia a XXVII-a.

Evenimentul a fost organizat de către Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, prin Academia Olimpică Română, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale (M.E.N.)  prin intermediul Inspectoratelor Şcolare Judeţene. Concursul, înscris în Calendarul M.E.N. 2018-20l9 la categoria concursuri naţionale fără finanţare din partea ministerului, s-a desfăşurat pe 3 categorii de vârstă (6-10 ani,11-14 ani, 15-18 ani), fiecărei categorii revenindu-i  un Premiu Special, un Premiu I, un Premiu II, un Premiu III şi 10 menţiuni.

“Elevele care au reprezentat  Liceul de Arte “Sigismund Toduţă”-Deva la categoria 6-10 ani, îndrumate de către profesor învăţământ primar Tăgârţă Nicu, au obţinut următoarele rezultate:

PREMIUL I – Butulescu Maia

          MENȚIUNE – Bîrcean Iris

În cadrul festivităţii de premiere la care au participat nume sonore din galeria olimpicilor români (Laura Badea, Simona Amânar, Mihai Covaliu ş.a.), elevele au fost răsplătite cu diplome şi premii din partea Comitetului Olimpic şi Sportiv Român”, a precizat Prof. Mariana Onţanu-Crăciun.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate