.

Judo: Sportivi deveni, medaliați la Sibiu

Sala Sporturilor „Transilvania” din municipiul Sibiu a fost gazda unei noi ediții a tradiționalei competiții înternaționale de judo pentru juniori, cadeți și seniori “Cupa Temerarul”, la ediția din acest an fiind prezenți peste 150 de sportivi din 5 țări.

Au participat la aceste întreceri și judoka de la LPS Cetate Deva, pregătiți de prof. Daniel Victor Garbovan iar la final ei au obținut o serie de rezultate remarcabile.
Andreea Hojda s-a clasat pe locul III în competiția junioarelor 2 de la categoria + 70 și ea și-a făcut un frumos cadou cu ocazia zilei de naștere, fiind medaliată cu bronz la Turneul International Sibiu.
Larisa Alina Cadar a cucerit o medalie de aur clasându-se pe locul I în concursul junioarelor 2 la categoria 63 kg iar Raluca Cadar loc II la aceeași categorie. Alexandru Ilie s-a clasat pe locul III în întrecerile de la juniori I/seniori la categoria 100 kg., Ionut Ilie loc 5 la juniori II categoria 66 kg., Ana Maria Cișmaș loc 5 la junioare II -52 kg iar Sergiu Vancea locul VII la juniori II cat. 60 KG
Această competiție a fost și un bun test de verificare înainte de finala pe țară a echipelor de juniori I și a Campionaul naţional de lupte la sol, întreceri care se vor desfășura la Deva în prima parte a lunii octombrie.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate