.

KARATE: Cupa Orașului Simeria, ediția a VI-a

Clubul Sportiv CFR Simeria cu sprijinul Consiliului Local, al Primăriei orașului Simeria și al Federației Române de Arte Marțiale a organizat, recent, cea de a șasea ediție a tradiționalei competiții de karate dotată cu Cupa Orașului Simeria.

La competiție au participat peste 200 de sportivi de la 20 de cluburi din țară, întrecerile fiind supervizate de shihan Mihai Cioroianu, seful Departamentului Euroka din Fedratiei Române de arte marțiale.
Întrecerile au fost specta­culoase și aprig disputate iar cei mai valoroși sportive au fost recompensați de către organizatori cu medalii şi diplome. Astfel, în urma rezultatelor obținute de sportivii fiecărui club, s-a stabilit următorul clasament: Locul 1 și cîștigătorii ediției din acest an sunt sportivii de la C.S. Dacicus Orastie, antrenor sensei Nicolae Iordachescu urmați de cei de la C.S. Empi Brad, antrenor sensei Sorin și C.S. Champions Hunedoara, antrenor Adrian Creţu și Larisa Militaru.
Dintre sportivii clubului orgnizator , C.S. CFR Simeria s-au evidențiat următorii tineri karateka: Paul Todea, Ionuț Vesa, Nicolae Ungureanu, Amalia Danci, toți cîştigători ai medalie de aur la individual kata sau kumite,
Mihai Pistol și Delia Breazu, ambii locul doi și Flavius Herci (2 medalii bronz, Antonia Castagna, Brian Popa (2 medalii bronz), Radu Vintilescu, Mario Bertoi, Louana Mateiu (2 medalii de bronz), Adrian Vasile, Ionuț Vesa și Caitlin Soda.
Primarul orașului Simeria, Emil Rișteiu a fost prezent la aceste întreceri și a ținut să îi felicite personal pe cei care au fost recompesați cu premiile oferite de către organizatori. (Foto: arhivă)

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate