.

KARATE: Deveanul Mihai Martinesc, din nou campion mondial

În stațiunea balneară Karlovy Vary din Cehia s-au desfășurat la finalul săptămânii trecute întrecerile Campionatului Mondial de karate SKDUN ediția 2019, competiție la care au fost prezenți circa 1500 de sportivi reprezentând 34 de țări.

Sportivul devean, Mihai Martinesc, multiplu campion mondial a reușit din nou o mare performanță ocupând la aceste întreceri locul I în proba de kumite open cadeți până la 16 ani și a cucerit din nou medalia de aur și titlul de campion mondial.
Este pentru al patrulea an consecutiv când sportivul devean legitimat la Champion Club Karate Deva, pregătit de sensei TEODOR Nicolae Gârbău cucerește medalia de aur la Campionatele mondiale.
O comportare deosebită la competiția din Cehia au avut și sportivii de la CS Empi Brad care au urcat pe podiumul de premiere la aceste întreceri. Vlad Demenea a cucerit medaliile de argint la întrecerile categoriei 16-17 ani la + 73 kg și apoi la open, Adelin Opra medalie de bronz la cateoria 16-16 ani la -73 kg iar Gabriel Cioară a cucerit o medalie de bronz la 16-17 ani -63 kg. Foarte aproape de podium au fost Flavius STRĂUȚ, David Mocean și Adrian ANTA. Un bun exemplu pentru cei tineri a oferit sensei Sorin Avram cel care a cucerit câte o medalie de bronz în proba individuală de kumite și în cea pe echipe kumite veterani.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate