.

Karate: KF (olimpic) Cupa Masibo ediția a X-a

Sportivi de la 32 de cluburi din țară și străinătate au fost prezenți la ediția a X-a , a tradiționalei întreceri de karate WKF (olimpic), Cupa Masibo.

Competiția s-a desfășurat la Baru Mare,sub coordonarea profesorului Radu Polifronie, de la CSM Petroșani și a fost supervizată de președintele FRK, Octavian Amzulescu șide Cristian Bogza,vicepresedintele acestei federații.
Întrecerile la care au participat și sportivi din Unga­ria, Ucraina și Republica Moldova, au avut un ridicat nivel tehnic și au fost un util test de verificare înainte de campionatele naționale și de câteva competiții internaționale la care sportivii din loturile naționale vor participa în perioada următoare.
Lista celor care au urcat pe podiumul de premiere al ediția din acest an e foarte lungă dar amintim aici pe Cristi Osta­fie, Eric Nicodim, Patrick Iuga, Victor Igărelu, Miruna Mălăuță, Andreea Polifronie, Ionuț Molnar, Adrian Cebuc,Ionuț Ipate, Anelize Cebuc de la CSM Petroșani, medaliați la ediția din acest an.
Drept urmare a rezultatelor obținute, trei sportivi de la CSM Petroșani, Miruna Mă­lăuță, Andreea Polifronie și Ionuț Ipate, însoțiți de prof. Radu Polifronie vor participa săptămâna viitoare la întrecerile etapei Premier League One la karate WKF seria A la Salz­burg, Austria, unde se acordă puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate