.

KARATE: Medalii pentru karatiștii din Valea Jiului

În perioada 14-16 Iunie a avut loc la Arad a VII-a ediție a Campio­natului European De Karate Shito Ryu, la care au participat peste 500 de sportivi din 17 ţări.

Din lotul Național al Ro­mâniei au făcut parte și 7 sportivi ai CSM JIUL Petroşani care au obținut 2 medalii de aur, 2 medalii de argint, 4 medalii de bronz și 3 locuri 5.
Miruna Mălăuță a câștigat medalia de aur în proba de kumite cu echipa de senioare a României și o medalie de argint, la individual kumite senioare 60 kg.
Junioara Aneliesse Cebuc, a urcat pe podiumul de premiere în proba de kumite echipe și a câștigat o medalie de aur cu echipa națională, în timp ce Ionuț Molnar și-a trecut în palmares două medalii (ambele în proba de kumite) -una de argint cu echipa de seniori și una de bronz la individual 80 kg.
Andreea Polifronie a adus la palmaresul clubului din Valea Jiului două medalii de bronz, ambele în proba de kumite seniori – una cu echipa națională și una la individual 53 kg, iar Alexandru Bratu a câștigat o medalie de bronz la kumite în competiţia pe echipe cadeți.
Valentina Prodan a în­che­iat concursul pe local V în concursul junioarelor, atât la individual 58 kg, cât și pe echipe iar Adrian Cebuc a punctat în proba de kumite -72 kg. Toți sportivii de la CSM Jiul Petroșani sunt pregătiți de prof. Radu Polifronie și Alina Tinca-Polifronie.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate