.

Karate: Reprezentanții CSM Jiul Petroșani tatonează calificările la Olimpiadă

Peste 2000 de sportivi au fost prezenți la Salzburg (Austria) unde s-au desfășurat întrecerile Red Premier League la karate WKF(sport decla­rat olimpic pentru 2020).

CSM JIUL Petroșani, antre­nor Radu Polifronie a participat în premieră la o astfel de competiție și a avut 3 sportivi înscriși la un asemenea eveniment sportivi pentru seniori, care urmăresc calificarea la JO de la Tokyo. Din cei trei sportivi înscriși doar 2 au participat deoarece Andreea Polifronie nu a mai ajuns la competiție din cauza unei accidentări.
Ionuț Ipate, participant la întrecerile de la kumite -75 kg a câștigat 3-2 cu reprezentantul din Olanda, a pierdut cu 0-4 cu celebrul Noah Bitch reprezentantul Germaniei, iar Miruna Mălăuță la categoria -61 de kg a terminat la egalitate, 1-1 cu reprezentanta puternicei echipe a Iranului, dar a pierdut următorul meci.
“Pentru o primă participare la acest gen de competiție doar pentru seniori ne dă speranțe pentru viitor. Aici s-au făcut puncte pentru calificarea la Olimpiada din 2020 de la Tokyo”, a spus antrenorul Radu Polifronie. (Foto: arhivă)

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate