.

Karatiștii de la CS Heian Deva, medaliați la naționale

Circa 700 de sportivi reprezentând 57 de cluburi din țară s-au aflat la finalul săptămânii trecute la Sighișoara unde au fost organizate întrecerile Campionatului Național de Karate WUKF pentru copii până la 13 ani.

CS Heian Deva (antrenor Marius Biji) a participat la aceste întreceri cu un lot alcătuit din 15 sportivi, care au adus la palmaresul impresionant al clubului,9 medalii din care una de aur, trei de argint și cinci de bronz ,medalii obținute în probele de kihon și kata individual.
Singura medalie de aur a fost cucerită de către Amalia Bălan sportivă care s-a clasat pe primul loc în proba individuală de kihon, ea mai cucerind și o medalie de argint , la kata individual ca­tegoria 7 ani.
Deveanca Anna Horvath a cucerit o medalie de argint în proba de kihon și o medalie de bronz la kata individual categoria 12 ani iar tânărul Ianis Munteanu are acum titlul de vicecampion national la kata individual categoria 12 ani. Alți trei sportivi de la clubul Heian Deva au cucerit medalii de bronz la competiția de la Sighisoara: Damian Hromei la kihon ca­tegoria 8 ani, Luca Basarabă, medalii de bronz la kihon și kata individual categoria 10 ani iar Victor Tomuță bronz la kata individual 9 ani.
De asemenea, o prestație foarte bună au avut și sportivii: Andrei Gabor, Maia Avram, Darius Cociș, Zorand Tătăruș, Patrick și Tudor Biji, Diana Ilie ,Alina Vizitiu Alina, Paula și Yara Faur.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate