.

Locuri de muncă în agricultură, în Spania

Persoanele care caută de lucru în agricultură pot alege să muncească în Spania, prin programul EURES fiind disponibile 150 de locuri la cules de fructe.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara informează că grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania, care oferă cele 150 locuri de muncă în agricultură, este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor (mere, cireșe, nectarine, caise, etc.)

Conform datelor firmei, muncitorii vor lucra în câmp la cules de fructe (mere, cireșe, nectarine, caise, etc.), curățat pomi, iar în fabrică la aranjarea fructelor în lăzi și caserole.

Din cele 150 de locuri de muncă, 100 sunt pentru femei care lucrează în câmp şi la ambalat în depozit. Alte 50 de locuri sunt pentru bărbați la munca în câmp.

Nu se solicită cunoaşterea unei limbi străine.

Contractul se încheie pentru perioada aprilie – septembrie 2019 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Persoanele cu domiciliul în județul Hunedoara, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, din cadrul AJOFM Hunedoara, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 01.04.2019.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate