.

LOGISCOOL – Școala Internațională de Programare și Robotică lansează cursurile de toamnă și în Sibiu

Logiscool Sibiu debutează cu primul semestru de cursuri de programare și robotică, după o vară de tabere urbane în care copiii și adolescenții s-au jucat și au creat primele lor jocuri, au programat roboții și au descoperit lumea vlogger-ilor.

Povestea Școlii Internaționale Logiscool prezentă și în Sibiu

Logiscool a început în 2014 în Budapesta, Ungaria. Astăzi predăm în 70+ locații în 11 țări, iar numărul cursanților noștri crește exponențial. Mai mult de 20.000 cursanți au avut ocazia până acum să parcurgă cursurile noastre și să vadă cum, la Logiscool, programarea este o activitate plăcută. Logiscool România a dezvoltat o rețea de peste 25 de școli la nivel național, cea de la Sibiu fiind deschisă în luna iunie a acestui an.

Cursuri de programare, robotică și producție video din septembrie

Logiscool Sibiu începe primul semestru de cursuri în 24 septembrie. Curriculumul dezvoltat la nivel internațional și constant actualizat conform standardelor internaționale și preferințelor din rândul generației digitale include:

Cursuri de programare

Cursuri de robotică – LEGO

Cursuri de producție și editare video

Cursuri de introducere în IT

Cursurile sunt dedicate copiilor cu vârste de peste 7 ani până la 17 ani, care sunt pasionați de tehnologie și pot învăța despre programare și robotică într-un mod distractiv, prin lecții non-formale bazate pe jocuri. Cursurile se țin în sesiuni de câte 90 de minute, o dată pe săptămână, pe toată durata anului școlar și sunt structurate pe module astfel încât să ofere posibilitatea de a avansa rapid și de a asimila cu succes noțiunile predate de către o echipă de instructori tineri și entuziaști, studenți la informatică.

Lecții demonstrative gratuite

Înainte de începerea cursurilor, Logiscool invită copiii și părinții să participe gratuit la o lecție demonstrativă unde pot afla mai multe despre programare și despre metodele interactive folosite. Astfel, copiii au ocazia să experimenteze programarea unui joc pe platforma educațională proprie – Scoolcode, pentru a vedea dacă le place domeniul și doresc să participe la cursuri. Pentru părinți, lecția demonstrativă este un prilej pentru a afla detalii despre sistemul de predare al Logiscool și de a găsi răspunsuri la eventualele întrebări.

Înscrierile pentru cursuri sau lecții demonstrative se fac direct pe site-ul școlii, unde sunt disponibile mai multe detalii despre orar, prețuri și reduceri: https://www.logiscool.com/ro/school/sibiu

Sursa: www.oradesibiu.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate