.

LPS Cetate Deva a câștigat amicalul cu Unirea Alba Iulia

Noua echipă a LPS Cetate Deva a câștigat la pas partida de verificare disputată la Oarda de Jos, în compania celor de la Unirea Alba Iulia cu scorul de 3-0 (2-0). Golurile au fost marcate de Sporea (autogol minutul 1), Cârstea (minutul 7) și Curescu (minutul 52).

Echipa din Alba pregătită de Mihai Manea a început ezitant jocul și a fost condusă cu două goluri după doar șapte minute, apoi devenii au trecut la coordonarea jocului și au mai avut o bară transversala a lui Răzvan Fetița (minutul 10), încă o bară a lui Cipri Selagea (27) și o lovitură liberă a lui Alex Giurgiu (minutul 33) care s-a dus puțin peste transversală.
După pauză, la reluare cei care au punctat au fost elevii lui Ștefan Nanu, contraatac finalizat la colțul lung de Corescu (52), iar devenii s-au dovedit a alcătui o echipă bună, ambițioasă, mult schimbată în bine față de sezonul trecut când de altfel au și retrogradat, dar ulterior au fost reprimiți în eșalonul al treilea.
LPS Cetate Deva a evoluat în formula:Apostol – Kelemen, Radak, Dina, Doboș, Cocan, Țoiu, Cârstea, Iana, Lupu, Chivu; rezerve Ciută, Jude, Pușcașu, Pap, Curescu, Subți­rică, Preda, Marton, Roncea, Tătulea.
Antrenorul devean Stefan Nanu a declarat că pe lîngă mijlocașul Bogdan Țoiu (născut 1999) pe care clubul l-a transferat de curând mai are nevoie depntru a completa lotul de un portar și de un fundaș central, iar pentru finalul acestei săptămânii își dorește să fie programat un joc de verificare cu o echipă mai puternică, pentru a se vedea care este nivelul de pregătire la care se află acum formația sa.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate