.

Luncoiu de Jos: Cărţi pentru vacanţa de iarnă

Moş Crăciun aduce copiilor bucuria lecturii.

Moş Crăciun va fi întâmpinat, aşa cum se cuvine, de locuitorii comunei Luncoiu de Jos. Administraţia locală s-a gândit, mai întâi, la copiii din comună pentru care a pregătit cadouri ce vor fi oferite cu ocazia Sărbătorii Crăciunului.

„Ne-am gândit să le oferim copiilor bucuria lecturii în vacanţa de iarnă. De aceea, chiar dacă suntem în epoca internetului, le vom oferi cărţi, de poveşti sau de beletristică, pentru că toţi trebuie să se regăsească în aceste cadouri. Vor fi o sută de cărţi pe care le vom dărui copiilor, mai mari sau mici”, a declarat primarul comunei Luncoiu de Jos, Călun Dud.

Pe de altă parte, în perioada premergătoare Sărbătorii Crăciunului, uşa Primăriei Luncoiu de Jos va fi deschisă pentru toţi colindătorii, iar la căminul cultural va fi organizat un program artistic ce va fi completat de ansamblurile artistice din zonă.

„În seara de 24 decembrie, ne vom întâlni, în faţa Primăriei, cu oamenii din comună care merg cu Steaua sau cu dubele. Pentru acest moment ne vom pregăti cu o felie de cozonac, un suc sau chiar cu un pahar de vin şi vom pleca apoi la colindat, după cum modelul obiceiurilor străbune”, a arătat primarul Călin Dud.

În ceea ce priveşte Revelionul, edilul local a menţionat că fiecare se va pregăti cum crede pentru momentul trecerii de la un an la altul, aşa că Primăria nu se va implica în organizarea unei petreceri în aer liber.

„Încă de pe acum, le doresc tuturor multă sănătate, sărbători cu bine şi un an cât mai apropiat de dorinţele fiecăruia”, a conchis Călin Dud.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate