.

Lupte libere: Speranțe la medalii pentru sportivii de la LPS Cetate DEVA

La finalul săptămânii trecute s-au desfășurat la Herculane întrecerile etapei de zonă din cadrul Campiona­tului Național de Lupte libere, atât pentru fete cât și pentru băieţi, la categoriile de juniori 3 și 4.

Competiția de la Herculane a decis și sportivii care vor participa la ultima etapă, cea finală a campionatului naţio­nal, etapă care se va desfășura la Medgidia.
Repre­zentanții de la LPS “Cetate” Deva au obținut o serie de rezultate care confirmă că mulți dintre cei care au finalizat întrecerile etapei de zonă de la Herculane pe podium, pot fi viitori medaliați la Campionatele națio­nale. S-au clasat pe primul loc la etapa de zonă: Iulia Alexa, Bianca Obrejan, Denisa Obrejan, Raluca Covaci și Rareș Drăgan iar Marius Scornea,Laurențiu Logojan, Cristian Bezercu, Sybilla Sărac, Ștefan Bartalics și Mihaela Szabo au încheiat competiția pe locul secund în timp ce Adriana Gherman, Bogdan Buțurcă, Mario Ma­cingo și Alexandru Varga s-au situat pe locul III al podiumului de premiere.
Antrenorii Suraj Moravan, Gheorghe Văcărașu , Ioan
Ailincăi și Partenie Matei au fost cei care au pregătit acești sportivi și ei certifică faptul că elevii de la centrul devean vor ataca cu mai multă ambiție întrecerile de la etapa finală.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate