.

Medalii pentru luptătorii din județ

Recent la Târgoviște s-au desfășurat întrecerile Campio­natului Național de Lupte Libere unde au fost prezenţi peste 200 dintre cei mai valoroşi juniori ai momentului.

Sportivii din județ au fost din nou în centrul atenției. Sportiva Denisa Fodor (antrenor Suraj Moravan), elevă a Liceului cu Program Sportiv „Cetate“ Deva şi componentă a Lotului Naţional de lupte FW, a câştigat titlul de campioană naţională la aceste întreceri finale. În cele trei tururi pe care le-a disputat la Târgoviște deveanca a trecut de Patricia Buibar (CSA Steaua București) pe care a învins-o cu 5-0,de Elena Lungu(CSM Onești) pe care învins-o cu 3-0 și tuș iar în finală a trecut de Cristina Ungureanu (CSM Craiova) cu 2-0 și tuș.
Mădălina Pusok legitimată la CS Inter Petrila, pregătită de antrenorul Ma­rian Lukacs a câștigat meda­lia de bronz în cadrul categoriei 72 kg iar Alexandra Chiș legitimată la CSS Petroșani, unde se pregă­tește cu antrenorul Gheor­ghe Răducu, a cucerit me­­da­lia de bronz la categoria 68 de kg.
La aceeași competiție au ocupat în finală locul IV Dalia Anca la categoria 55 kg Mirabela Văcărașu locul la categoria 62 kg(ambele de la LPS Cetate Deva iar Sebastian Borbely (CSS Petroșani) la categoria 65 kg.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate