.

Mickey vine la Deva într-un minunat spectacol muzical de mascote şi personaje!

 

Duminică, 31 martie a.c., de la ora 17, Centrul Cultural “Drăgan Muntean” din Deva va găzdui un spectacol dedicat copiilor, intitulat “Clubul lui Mickey”.

Mickey este cel mai indragit personaj al copiilor, asa ca aduna in jurul lui o gasca pusa pe distractie. Vino alaturi de Mickey si prietenii lui in cea mai nostima aventura.

Prietenii lui Mickey (Minnie, Donald, Daisy, Goofy si Pluto) vin la tine in oras pentru a se imprieteni cu toti copiii dornici de aventura si pentru a serba ziua prietenului lor Mickey. Clubul veseliei se intruneste cu scop educativ dar nici distractia nu e pusa pe plan secundar.

In cadrul spectacolului muzical, copiii vor invata cum sa faca un tort, vor afla secretele unor trucuri de magie, vor canta si dansa fara inhibitii si il vor ajuta pe Goofy sa devina un super DJ.

In Clubul lui Mickey te asteapta o lume plina de surprize si multa, multa distractie alaturi de invitatii surpriza!

Spectacol pentru audienta: prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

Biletele se gasesc online pe site-ul online Eventbook.ro, sala de spectacol, oficiile postale, sau inainte de eveniment la intrare ( in limita disponibilitatii)

Pretul biletelor incep de la 12 lei pentru categoria III si ajung la 35 lei pentru categoria I , cei care isi achizitioaneaza bilete la categoria I au acces cu copiii la sfarsitul spectacolului pe scena pentru a face poze cu personajele si pentru a se intalni cu ele ( nu sunt incluse poze printate ).

Accesul in sala se face conform regulamentului cu 30 minute inainte de spectacol , toti participantii (indiferent de varsta trebuie sa aiba bilet pentru a avea acces la spectacol.

Spectacolul este o coproductie Golden Party Cluj Napoca si Compania de Evenimente Funtasticii din Ploiesti.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate