.

Minoră dispărută de la domiciliul bunicii sale din Petroşani

Polițiștii caută o minoră, din municipiul Petroşani, care a plecat de acasă la sfârşitul săptămânii trecute și nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

În data de 09.06.2019, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată  de către o tânără din localitate cu privire la faptul că nepoata sa, CAZACU ALEXANDRA-PATRICIA-OTILIA (foto), în vârstă de 15 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul bunicii sale, din Petroșani,  în seara zilei de 08.06.2019, în jurul orei 19:00, și nu a mai revenit.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că minora, care locuiește de circa 7 luni la domiciliul bunicii paterne, a mai fost plecată în mod voluntar de acasă şi cu alte ocazii, însă, de fiecare dată a revenit, după circa două-trei săptămâni.

Semnalmentele minorei: înălțime 1,60 – 1,65 m, constituție slabă, ochi albaștri, păr lung vopsit negru. Ca şi semne particulare, prezintă multiple cicatrici pe brațe, picioare și în zona gâtului.

La data plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, tricou alb, hanorac negru și încălțăminte tip sport de culoare neagră și nu are asupra sa documente de legitimare, telefon mobil sau bani.

În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat activități investigative şi de căutare, în vederea depistării fetei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate