.

Minori plecaţi voluntar de la de la domiciliu, identificaţi de poliţişti

În data de 09.08.2019, în jurul orei 13:40, la sediul Poliţiei Municipiului  Lupeni s-a prezentat un bărbat din localitate care a sesizat faptul că nepotul său, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din Lupeni,  în data de 06.08.2019, în jurul orei 15:00, și nu a mai revenit acasă.

Bărbatul a declarat că nepotul său a mai plecat voluntar de la domiciliu şi cu alte ocazii, însă a revenit acasă de fiecare dată, în decurs de câteva zile.

În urma activităţilor întreprinse, poliţiştii l-au depistat pe minor (în jurul orei 15:00), la scurt timp de la primirea sesizării, pe raza municipiului Lupeni. Minorul a fost condus la sediul Poliţiei, unde, în urma audierii s-a stabilit că nu a fost victimizat și nu a comis infracțiuni, ulterior fiind încredinţat unchiului său.

În data de 08.08.2019, în urma cooperării cu poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alba şi cu cei ai Postului de  Poliţie Şibot, poliţiştii hunedoreni au  depistat pe raza orașului Simeria (în zona gării), o minoră în vârstă de 13 ani, care figura ca şi dispărută de la domiciliul din data de 08.08.2019, fiind dată în urmărire la nivel național.

Cu privire la dispariţia minorei, în dimineața zilei de 8 august 2019, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către o femeie din comuna Șibot, cu privire la faptul că, în seara zilei de 6 august 2019, fiica sa,  în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Minora depistată de poliţiştii la Simeria nu prezenta urme de violență și nu sunt suspiciuni că ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Acesta a fost preluată de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Alba, pentru a fi reîncredințată familiei.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate