.

Mircea Cristian Popa, pe podium la CE de Karate Tradiţional

Karatistul hunedorean Mircea Cristian Popa, deţinător al centurii negre (5 Dan) şi maestru emerit al sportului, a urcat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe podiumul Campionatului European de Karate Tradiţional.

Sportivul, reprezentând clubul Ronin din Deva, a participat la ediția cu numărul 34 a Campionatului European de Karate Tradițional, care s-a desfăşurat la Pitești, în perioada 13-16 iunie a.c., unde a ocupat, la categoria 35-49 ani (older seniors), locul doi la proba KOGO kumite şi locul doi la kumite cu echipa României, locul doi la Fuku Go (un tur kata si un tur kumite), precum şi locul 4 la kata.

Evenimentul s-a derulat sub egida Președinției României la Consiliul Uniunii Europene și a fost organizat de FRKT (Federația Română de Karate Traditional), ETKF (European Traditional Karate Federation) și susținut de MTS (Ministerul Tineretului si Sportului). Partenerii evenimentului au fost Universitatea din Pitești şi Consiliul Județean Argeș. Campionatul s-a bucurat de participarea a aproximativ 400 de delegați din 20 de țări din Europa.

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate