.

Miss Fitness Univers 2019 este o româncă

În urma galei desfășurate duminică în Miami, o româncă a devenit Miss Fitness UniversAnca Bucur, instructor de aerobic, în vârstă de 32 de ani, a câştigat pentru a şasea oară titlul de Miss Fitnes Univers.

Competiția s-a desfășurat în acest weekend în orașul american Miami. Competiţia a constat în trei probe: exerciţiul de fitness (45% din nota finală), proba costumului de baie (45% din nota finală) şi interviul (10% din nota finală).

Anul acesta, tema exercițiului de fitness a fost “Bohemian Rapshsody” de la Queen, românca pregătind coregrafia cu ajutorul a doi specialiști recunoscuți în țară pentru succesele de la showurile TV.

”Eu nu am somn. Am o cupa mare in camera ce strălucește, și nu-mi vine a crede ca e a mea. Încă simt adrenalina concursului și energia de la voi. Va multumesc pentru toate mesajele.
Cu toate ca mi-am dorit de la aceasta participare, doar o confirmare CA POT, se pare ca atunci când dai TOTUL, rasplata e pe măsura și sunt tare recunoscătoare”, s scris Anca Bucur, pe pagina ei de Facebook.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate