.

O rază de soare adusă vârstnicilor de către copii

Vineri, 31 mai 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, Sectorul Social al Centrului Eparhial a organizat o activitate socială pentru un grup de persoane vârstnice și copii.

Această activitate are ca scop sprijinirea persoanelor vârstnice pentru a-și menține statutul de membrii deplini și activi ai comunității, prin participarea la activități de socializare și petrecere a timpului liber.

Obiectivul acestor evenimente este insuflarea unei stări de bucurie în sufletele persoanelor vârstnice care se simt singure, conştientizarea de către copii a nevoii de iubire şi respect a persoanelor vârstnice, stimularea comunicării între generații, precum și ajutorarea persoanelor vârstnice care se află în situații vulnerabile.

În cadrul întâlnirii, copii de la Colegiul Tehnic Energetic „D. Hurmuzescu” din Deva, Corpul 2, sub îndrumarea doamnei profesoare Petronela Luncan, au venit să aducă o rază de soare vârstnicilor și au bucurat sufletul acestora cu momente artistice, cântece și dansuri.

La finalul activității, atât persoanele vârstnice, cât și copiii au primit din partea Episcopiei Devei și Hunedoarei pachete cu alimente, dulciuri și cadouri.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate