.

Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la tenis de masă

La Hunedoara s-au desfășurat întrece­ri­le etapei municipale din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la tenis de masă, disciplină sportivă mult îndrăgită de tineri.

Competiția a fost organizată de către Asociația Sportivă Ovid Densușianu Hunedoara, în parteneriat cu DJTS un util test de ve­rificare pentru tinerii care vor participa pa etapa de zona din cadrul competiției naționale.
Au participat la întrecerile organizate la Hunedoara, 16 sportivi, unii elevi la școlile din municipiul de pe Cerna iar cei mai buni au fost Sorin Moldoveanu, Teodora Schiau și Vlad Nagy (cei doi fac si o echipa de dublu mixt de la Colegiul Național Iancu de Hunedoara) și ne vor repre­zenta la etapa de zonă care este programată la Arad.
Coordonatorul competi­ției de la Hunedoara, prof. Alexandru Ostache ne-a comunicat că în perioada 20- 21 aprilie, va fi organizată o nouă ediție a tradiționalei întreceri județene, Cupa BUJORUL la tenis de masă, la care au confirmat participarea sportivi din Petroșani, Petrila, Deva și din Hunedoara.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate