.

Operatorii de turism hunedoreni, la Târgul de Turism al României

În perioada 21-24 februarie 2019 va avea loc  Ediția de Primăvară a Târgului de Turism al României ce se va desfășura la București, în pavilioanele Centrului Expozițional Romexpo.

Consiliul Județean Hunedoara va avea un stand expozițional în care vizitatorii vor fi întâmpinați cu informații și propuneri variate privind atracțiile și obiectivele turistice din zonă.

AGENŢIA DE DEZVOLTARE ECONOMICO – SOCIALĂ A JUDEŢULUI HUNEDOARA face următoarea ofertă operatorilor de turism din judeţ:

Industria turismului și a ospitalității se află într-o continuă și rapidă expansiune. Știm că pentru a vă menține printre cei mai buni sunteți mereu la curent și urmați trendul pieței. Pentru că eforturile dumnevoastră sunt apreciate, iar implicarea pe care o aveți în dezvoltarea economică a județului nostru este cunoscută, Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara consideră onorantă participarea dumnevoastră în standul județului, la evenimentul  turistic de mare anvergură care deschide anul 2019.

Dacă activați în județul Hunedoara și susțineți astfel de inițiative, vă îndemnăm să acceptați invitația noastră, participarea dumnevoastră fiind o ocazie potrivită de a vă face remarcați la cel mai vizitat târg dedicat turismului. Pentru că succesul în vânzări stă într-o bună comunicare, veți avea prilejul să vă prezentați cele mai bune oferte potențialilor turiști aflați în căutarea destinațiilor de vacanță. În ipoteza în care nu veți avea posibilitatea să participați, puteți să ne trimiți materiale de promovare la sediul Agenției din Deva, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 28, pe care să le oferim vizitatorilor Târgului.

Ne puteți contacta și la adresa de e-mail [email protected], dacă sunteți interesați de această propunere.”

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate