.

OPINII: Incapacitatea de a căuta adevărul

”Nu există în lume ceva mai greu decât sinceritatea și ceva mai ușor decât lingușirea. Pe hoții mărunți îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcții publice” – ESOP

Percepțiile în care credem (sau cred mulți din jurul nostru) sunt o consecinţă a distrugerii mentale umane, premeditate. România a fost transformată, pas cu pas, într-o țară săracă și distrusă. Sigur că iluziile în care cred românii sunt valabile și pentru multe alte popoare, pentru că distrugerea mentală, premeditată, se practică, pe scară largă, la nivel mondial. Aceste iluzii în care suntem menținuți blochează accesul la ADEVĂR, blochează conștientizarea realității din jurul nostru, blochează evoluția și dezvoltarea poporului ro­mân, a societății românești, a României.

Ce este iluzia?
Percepția falsă, denaturată a realității; aparență înșelătoare din cauza perceperii deformate a realității.
Iluzia vieții?
Suntem suma gândurilor și a credințelor noastre. Viața începe, cu-adevărat, în momentul în care ieșim în afara tiparului. Și, primul pas pentru a evada dintr-o închisoare, este să recunoaștem și să înțelegem că suntem prizonieri. Altfel, nici măcar nu vom încerca să evadăm. Li­bertatea este o iluzie, noi suntem ca și sclavii conectați. În realitate, marea majoritate a românilor HABAR N-AU ce se întâmplă în jurul lor. Dar nici n-ar fi în stare să facă față psihic adevărului.
Suntem conduși de oamenii politici pe care îi vedem la televizor și la știri. În realitate, suntem conduși și din umbră, de oameni din afara țării noastre, iar cei pe care îi vedem la televizor și care ocupă anumite funcții în stat sunt doar INSTRUMENTE în sistem.
Când politicul căpușază toate instituțiile publice, când corupția este la maxim, când numai unii au acces la banii publici, în gestionarea fondurilor publice, când justiția nu funcționează ca lumea, când poporul NU mai este suveran, atunci se fura la greu. Poporul a votat ceva și a ieșit altceva sau cine ,, trebuia”. Și atunci ne întrebam: ce face sistemul? Oare ce face Statul de drept?

Aderarea la UE
Aderarea la Pactul Nord Atlantic a însemnat, pe o parte, distrugerea armatei pe principii vechi, dar poate, tot răul este spre bine, că unora le este frica de noi.
Aderarea la Uniunea EUROPEANĂ a însemnat, de fapt, semnarea pactului pentru următoarele: pierderea independenței economice, a suveranității, a puterii de decizie, a resurselor minerale, a resurselor umane, a forței de muncă, a creierelor inteligente etc. Legile se decid la nivelul UE, prețurile se decid la nivelul UE, viața noastră este gestionată tot de la nivelul UE etc. Intrarea în UE s-a făcut după distrugerea industriei româneşti şi privatizarea a ce a mai rămas, ca să nu cumva să producem ceva ce ar putea face concurenţă firmelor din Vest. Percepția că Europa ne vrea binele și vrea să ne ajute să-i prindem din urmă pe ”civilizați” este falsă. În realitate, fiecare este PENTRU el, iar ei ne-au acceptat în UE DIN INTERES. Țările din afară (o parte) s-au dezvoltat pe spinarea țărilor sărace.
Ne-au dat bani pentru a ne dezvolta ILUZIA unor fonduri europene, care, într-adevăr, au ajutat pe mulți, dar dacă vedem imaginea de ansamblu, o să realizăm că România A COTIZAT LA UE MAI MULT DECÂT A ACCESAT! O GRĂMADĂ din fondurile accesate s-au dus la băieţii deştepţi, deci nu în economia reală a României sau la cetăţenii de bună credinţă din România, ci… la infractorii din mediul economic îmbârligaţi cu infractorii din mediul politic. Suntem ținuți într-un sistem de profit pentru unii și sclavie pentru alții, conform ,,norme­lor democrației.”
Cum să fie democrație/ normalitate/bunăstare într-un sistem de exploatare, care îi ține pe oameni drept sclavi ai unor Manipulări ordinare cu televizorul ca regulă ?
Televizorul este printre cele mai eficiente instrumente de ascundere a adevărului, de dezinformare, de distrugere mentală, de inducere în eroare, de trunchiere a realității, de falsificare a istoriei, de îndobitocire și pierdere de timp. Cine vrea cu adevărat să se informeze despre realitatea palpabila din jur, va căuta singur informații pe internet (chiar dacă nici internetul nu este perfect) și la anumite persoane care au, încă, o mintea intactă. La televizor vedem cele mai importante teme: corupția și trădarea.
Cei mai mulți nu sunt trădători. Ei nu au fost niciodată de partea României sau a românilor, ca să trădeze cauza neamului românesc! Ei sunt și au fost dintotdeauna ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI și au constituit niște instrumente. Asta înseamnă și lipsa de educație la politicieni. Școala, în prezent, doar mimează educația și ne înregimentează, ne educă să fim obedienți și să respectăm autoritatea (informația).
Adevărata informare trebuie, în prezent, să ne-o facem singuri, pe cont propriu. Informația adevărată trebuie să o căutăm la oamenii liberi, cu o conștiință curată, care știu să trieze informația de minciună și manipulare.

Corupția și cancerul sunt distincte, dar incurabile
Toate țările sunt bolnave de corupție, iar cancerul este un flagel mondial. În realitate, ambele sunt vindecabile. Corupția nu se stârpește prin arestări, confiscări etc. dacă nu facem prevenție.
Cancerul este incurabil? În realitate, cancerul este VINDECABIL, chiar și în stadii avansate, DACĂ EȘTI DISPUS SĂ CITEȘTI și să afli cum să te vindeci. Doar doctorii – sclavi ai medicinii clasice, ai industriei farmaceutice, te învață din ignoranță/ inconștiență/ rea voință că trebuie să te otrăvești cu chimioterapie, ca să ai vreo șansă, când, de fapt, chimioterapia ESTE MOAR­TEA și nu te ajută cu NIMIC! Mai mult: ÎȚI FACE RĂU!
Cine vrea să afle adevărul, trebuie doar SĂ CITEASCĂ! De multe ori, tot ce facem în viața noastră ne raportam la majoritatea oamenilor. Orice vindecare pleacă de la autoconvingerea oamenilor că ce fac este bine. Noi, de fapt, trebuie să facem ce simțim, cum simțim, ca subconștientul nostru să lucreze. De regulă, mergem pe premisa că ce face majoritatea este bine. Trebuie raportat la criterii normale.
Desigur, oamenii nu conştientizează şi nu verbalizează aceste raportări la majoritate, ci pur şi simplu le fac zilnic, fără să-şi dea seama, ca să-şi menţină psihicul nestresat. Le-am “verbalizat” ca să explic procesul psihic. Observaţi cum iluziile sunt validate de această “regulă a majo­rităţii”.
Auzim mereu că România nu mai poate fi salvată. De ce am crede treaba asta? Doar pentru că cei care ne conduc au reușit să ne distrugă deja atât de mult și să ne creeze impresia că suntem distruși iremediabil? Doar pentru că răul este împrăștiat în toată societatea ca un cancer? Păi și cancerul are LEAC!
Iar RĂUL acesta, care căpușază România, nu a distrus complet societatea ro­mâ­nească. Și nici pe tinerii români inteligenți. Și nici economia românească, amă­râtă așa cum e ea. România poate renaște destul de rapid dacă în fruntea statului avem romani adevărați și inte­li­genți.
Dacă ne vom schimba, fiecare dintre noi, pe cont propriu, totul va fi bine în România. Aceasta este o iluzie vehiculată mult și pe internet, pentru că te invită subtil la NON-acțiune împotriva Sistemului. Da, foarte bine, să ne schimbăm fiecare în parte, să facem tot ce putem ca să fim niște oameni mai buni. Foarte mulți ro­mâni continuă să creadă în toate aceste ”iluzii”, pentru că asupra lor a fost aplicată, premeditat, o distrugere mentală continuă.
Cea mai dură consecință a distrugerii mentale este ,, incapacitatea de a face față adevărului și realității”. Din acest motiv, oamenii Nu citesc despre realitatea din jur și nu le pasa de subiecte precum ”Cine și cum conduce lumea și România”, ”sclavia modernă” etc.

Ce putem să facem pentru România?
Sa ne pese! Să fim mai înțelepți. Să ne pese și de binele celorlalți, nu doar de al nostru. Cu un popor bolnav, nu putem face nimic! Să susținem țăranii români și micii fermieri, să mâncăm sănătos. Susțineți economia locală și producătorii români! Să ne informăm cât mai corect, să nu credem în tot ce se spune, să ni se spele creierul cu manipulări și știri false. Să căutăm oameni de bună credință și să facem front comun cu ei. Să nu vă pierdeți speranța!
NU renunțați la luptă încă dinainte de a începe!

,,Vremurile noastre sunt vremea mediocrității , a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultură, a lenei, a incapacității de a te apuca de treabă și a dorinței de a avea totul de-a gata” – Feodor Dostoievski

Al dumneavoastră același
Prof.Ioan Romeo Mânzală

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate