.

OPINII: Marea colaborare: ,,românaşi – europeni “

,,De regulă, peste democrațiile infantile, pe lângă plaga sărăciei și corupției, mai vine și ciuma naționalismului “- Valeriu Butulescu

Refuzul Președintelui KLAUS Iohannis, al patrulea, de a o numi în funcția de ministru al Dezvoltării pe Lia Olguța Vasilescu, dă dovadă că Președintele face jocul cuiva, venind cu motivări puierile, pentru că nu poți să te cobori până la acest nivel ca Președinte. KLAUS Iohannis, pentru mine, este o enigmă. Pe cine mai reprezintă în țara asta, dacă nu dorește ca Guvernul să lucreze la capacitate ? A blocat legi, a blocat ordonanțe etc. Să cred că se sfătuiește cu cineva în afară? Să fim foarte clari: suntem într-o Uniune despre care, generic, Bismarck, cel care a unificat Germania (…), spunea că:” în orice alianță există un călăreț și un cal”. ”Noi nici măcar nu suntem calul, suntem măgarul de povară al unei structuri”, spunea un cunoscut deputat și renumit medic.
„Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. Doamna Merkel dă telefoane, seara, Dnei Dăncilă, să o convingă să facă cărțile așa cum dorește domnia sa. Nu s-a înțeles cu Dăncilă, sună la Președinte, după care, văzând că nu s-a înțeles cu românii, au părăsit-o și francezii lui Macron, imediat trecând în tabăra României.
N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali, din cadrul Germano – Franței și coloniile ei actuale, sau cele pe care dorește să li se subordoneze în întregime. Dacă vă vine să credeți, au creat și au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri. Dacă te uiți la ei cu mare atenție, zici că au aceeași mama și tată. ,,Romanași” pe care, iarăși, eu nu-i consider a fi români și care ne țin ca pe niște căței în”cuști” , trebuind să “facem frumos” când dorește Uniunea EUROPEANĂ și ,,gașca “de la Bruxelles, unde vedem, pe zi ce trece, că miroase a corupție mai mult decât miroase la noi, că noi trebuie să fim subordonați UE și să stăm ,,cu nasul în rahat”.
Suntem vai de mama noastră și ne mai dăm și importanți. Noi nu mai stăpânim nimic, nici pantalonii s-au rochiile de pe noi. De aici și MCV, care este o golănie ordinară, iar olandezii au spus clar că nu vor fi de acord cu acordarea vizei Schengen. MCV este o bagatelă inventată de niște domni care doresc și au dorit, cu acordul unor românași din interior, să ne facă din oameni, neoameni. Pe cei de la Bruxelles aproape nu-i mai crede nimeni. Oamenii de rând au început să observe șmecheriile care vin din acea direcție, că vor să mai sugă de pe noi, până o să rămânem în fundul gol. De aici este și banditismul neacceptării României în Schengen.

A sosit timpul să votăm ce trebuie !
Cred că a sosit timpul să fim mai atenți cu noi, să votăm ce trebuie, nu oameni vânduți altor sisteme externe. A sosit timpul să avem politicieni cu adevărat patrioți și nu globaliști sau Securiști. Partidelor, lună de lună le vin bani grei, de milioane de euro, și nu fac nimic pentru asta. Românul nu mai poate suporta poverile și jecmănelile, inclusiv vorbele fără acoperire ale politicienilor. Nu au făcut nimic în această țară !
De 30 de ani, doar bani aruncați pe fereastră și ei îmbogățindu-se. Este târziu să mai putem îndrepta ceva. Dar pentru ce votăm, începând cu primăvara alegerilor europarlamentare și terminând cu cele prezidențiale ? Trebuie să facem ochii mari, să alegem oameni capabili, care să ne reprezinte. Ar fi bine ca mulți politicieni, care au conștiință și cred că nu au făcut nimic pentru acest popor, să facă un pas înapoi.
A sosit momentul ca fiecare să-și facă, dacă sunt verticali, un proces de conștiință, pentru a lăsa loc altora, care chiar doresc să facă mai mult pentru acest popor vitregit de soartă, care a crezut în democrație. Există în momentul de față în lume un pericol foarte mare, lupta pe supremație, din punct de vedere economic. Sunt doua tabere: Germania-Franța cu Statele Unite ale Americii, Israel și alte țări. Pentru a respecta aranjamentele secrete cu anumite state de a produce haos în Romania, acești ,,românași ” au reușit în mare parte, profitând și de naivitatea exagerată a românilor de bună credință.
Să nu respecți tu Constituția, să nu respecți hotă­rârile CCR, să nu respecți invitațiile la Parchet, să nu respecți chemările în Parlament, înseamnă că nu faci parte din statul de drept al acestei țări. Să nu plătești datoriile pe care le ai față de fiscul din Romania, iar unui muritor de rând, fiscul pune poprire și pe un leu.

Trăim în jungla EUROPEANĂ
Ne conducem fiecare după bunul plac, facem ce vrea fizicul nostru, după cum ne taie capul în această țară sau fiecare respectăm legea după cum ne tună prin cap. În asemenea condiții, intervine infatuarea, lipsa de respect față de poporul român, inconștiența sau prostia. Dacă-i prostie, este foarte grav și atunci nu mai exista niciun leac de vindecare. Înseamnă că ori noi, românii, am ales prost oameni care nu trebuiau să treacă pragul statului de drept, ori au ales computerele, și atunci datele se schimbă.
Cine a blestemat acest popor ca să trăiască rău în țara lui împovărat de biruri și de nedreptăți? Vedem acum cu ochiul liber, și oamenii vorbesc pe la colțuri ca pe vremea fostei Securități, că pentru anumiți indivizi, care aici au creat dezastru și au distrus oameni și vieți omenești, se caută culcușuri călduțe, de către statele cărora ei le-au servit interesele. Vai ce serioși și ce profesioniști suntem, când văd că țări ca Germania, Franța, Austria, bineînțeles Olanda, caută locuri călduțe unor indivizi ,,românași”.
Alții caută, ei personal, locuri exotice, să plece un sejur, chiar între 10-20 de ani. Ce oameni, ce minunați profesioniști avem, de, și ce hoți! Acum sunt hoți cu fa­cultăți!
Văd că și în medicină sunt doctori cu diplome false, avem specialiștii noștri. Avem o altă profesie, cea de ,,provocator”, cu diplome date de niște palate, pe care nimeni nu-i vede, pentru că le fac jocurile. Una este prestația unui provocator profesionist, cum sunt, din nefericire, politicienii acestei țări, aleși în ce condiții, ar fi multe discuții. Dar aleșii care încalcă Constituția României, care batjocoresc voința populară și pentru care faptul că Guvernul și Parlamentul sunt rezultatele unei opțiuni populare, nu are nicio importanță. Că anumiți politicieni nu mai respectă nimic! Dacă cei din capul statului de drept nu respectă regulile și legile, nu au ce căuta în această funcție. Pentru că, dacă disprețuiești românii, nu poți să aplici o regulă numită democrație unei structuri pe care o disprețuiești. Nici nu pot să-i învinovățesc. Fac referire și la multinaționalele care „exportă semilegal, în paradisuri fiscale, prin inginerii, toate profiturile” și care au „privilegii flagrante și nesimțite”, dar și la „ura unor țări și a unor conducători de la Bruxelles față de România”.
Ei nu luptă pentru binele acestei țări, ci numai și numai pentru afacerile și hoțiile țărilor de unde provin. Vă aduceți aminte când Băsescu a întors de la vamă toate tirurile cu flori venite din Olanda ? Știa el ce știa atunci. Dl Juncker a stabilit moda anului (un pantof maron și unul negru)! De ce iubesc ei șmecheriile și vor cu orice preț să ne păcălească și să ne fure și pe noi? Pentru că noi, în loc să fim drepți și corecți, le facem pantofii oficialilor europeni.

Seriozitatea și-a spus cuvântul !
M-a bucurat discuția dintre doamna Dăncilă cu ,,Doamna de fier ” a Germa­niei actuale, Angela Merkel, care controlează toată politica Europei, prin partide și partidulețele făcute, peste noapte, din grupuri de interese, toate fiind din PPE, adică etnic, poate non-germane, dar servind interesele strict ale acestei țări, iar doamna Dăncilă n-a cedat. Bravo ei, avem în sfârșit un premier care a fost tranșant, direct și la obiect. Dacă era un bărbat, pleca cu coada între picioare, după ce vorbea cu Merkel. Dacă vrei, este un răspuns și pentru alții, care cred că România nu este a lor. Ei cred că țara noastră este pe tarabă, la vânzare.

La final…
Voi încheia, în câteva cuvinte, despre Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, la care, pur și simplu i se putea citi prin acel zâmbet, cum își poate cineva bate joc de românii care nu cunosc tainele bancare și cele economice. Seriozitatea și-a spus cuvântul. Cred că a sosit momentul ca Mugur Isăres­cu să meargă la pensie și să savureze mirosul și produsul viticol de pe dealurile Drăgășaniului …
Trebuie să ne trezim cu toții la realitate și să știm ce alegem: oameni patrioți, români puri și buni gospodari. Noi facem parte din Europa de când suntem pe acest pământ, iar Uniunea EUROPEANĂ ne este datoare cu multe, nu noi, care am vândut totul Uniunii Europene!!!! Oare ne va cere să-i vindem și sufletul?!
,,Democrația este formată din mulți incompetenți care devin corupți” spunea scriitorul George Bernard Shaw
Trăim într-o grosolană manipulare și o lume falsă.

Al dv. Același Prof. Ioan Romeo Mânzală

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate