.

OPINII: România MEA şi România TA, ,,ŞMECHERULE”!

,,Este imposibil pentru un sfânt să fie șmecher, în timp ce un șmecher poate fi sfânt” – ,,OSHO”

EI ȘI NOI, DOUĂ ROMÂNII ÎNTR-O ÎNCLEȘTARE
Ei, noii stăpâni, noi, tot mai dezbinați, românii adevărați, care am avut curajul să rămânem în țara noastră. Dumnezeul lor este banul, înavuțirea, sclavia, haosul, furtul și minciuna, dezbină ca să stăpânești. Voința lor este să existe o Românie fără Dumnezeu. Să fim toți atei, să încurajăm homosexualitatea, lesbianismul, consumul de droguri ușoare, tot ce este mai rău pe pământ. Numai așa populația se poate înjumătăți, fără războaie, catastrofe etc.
România pe care o doresc globaliștii, în cârdășie cu cei din interiorul țării noastre, nu este o patrie, ci un cartel, la cheremul celor care vin si pleacă în anumite posturi cheie. Aici se creează doua Românii. Cea a politicienilor progresiști și cea a românilor patrioți. Dar putem spune, răspicat, că sunt, la ora actuală, două Romanii în derivă, fără busolă, fără viitor, fără identitate, mâine- poimâine. Tot politicul, indiferent de coloratură, a decapitat România de 30 ani, sub diverse manipulări. Au marginalizat elitele, scoțând la bătaie analfabeții, care și candidează în diverse funcții, iar după ce se folosesc de ei, îi bagă la pușcărie, ca să scape de acești indivizi. Am început să fim tolerați în propria tară, devenind zgribuliți într-o realitate alternativă. Dar această realitate este doar a lor, că a noastră nu mai există.

Partidele seamănă cu niște găști politice
Aceleași figuri, aceiași oameni, aceleași idei, aceeași manipulare și bătaie de joc, aceleași partituri. Unii stau de 30 ani în Parlament, iar din când în când, pupă icoanele, ca să scape de dosare. Doctrinele și ideologiile au dispărut, există un șiroi de promisiuni mincinoase, pe care ei le transmit, iar după ce ajung acolo unde vor, nu-i mai interesează de nimeni și nimic. În timpul campaniilor electorale ne mâna într-o ”strungă” politică, să behăim ca oile, iar după ce sunt aleși, behăim în libertate, dar nu ne mai bagă nimeni în seamă. Am ajuns în 30 ani de râsu-plânsu! Îmi este rușine să spun că 30 de ani am stat în România să văd cum țara este jefuită, fără să se tragă un cartuș, fără războaie. Din Siria, în 13 ani de război, au plecat 4.000.000 de refugiați. La noi, au plecat 6.000.000 în sclavie, pe timp de pace. Vedeți și comparați. Caracatița din anii ,,90″ a confiscat Romania și a procedat la vânzarea ei, bucată cu bucată. Politicul este vinovat de acest exod al romanilor. Romanii au fugit și fug de grija zilei de mâine, de spaima vieții, de lehamite. Cauza principală o constituie distrugerea sistemului de învățământ și de sănătate. O parte din români au fost mituiți, compromiși, anesteziați, prin eliberarea unor certificate de așa ziși ,,revoluționari”, eliberarea unor diplome de bacalaureat, licență, masterat, doctorat, mulți trezindu-se peste noap­te super învățați, de nici lor nu le vine să creadă ce sunt.

Patriotismul s-a transformat în monedă de schimb
Ca să poată asigura liniștea pentru marele jaf care a urmat. Sistemul de educație a luat cu asalt asediul la vânătoarea de diplome. Învăță­mân­tul de stat a făcut adevă­rate fabrici de atestate și titluri, pentru a spăla creierele tinerilor de astăzi, pentru ca, mai târziu, acești tineri, datorită analfabetismului existent în aceste titluri și diplome, devin inutili societății, fără voia lor. Învățământul particular a fost înființat atunci când cel de stat nu a mai prididit să acorde diplome pe bandă rulantă. Toate acestea se dau, încă, pe bani frumoși, echivalându-le agențiile făcute peste noapte, tot de către politicienii noștri. Fără girul lor, nu se întâmplă nimic în țară. Politicienii și securiștii s-au înghesuit primii la așa ceva, ca și cum s-ar fi dat fonduri nerambursabile. Doctoratele achiziționate aduc bani grei la pensii. Bomboana de pe colivă a sistemului românesc o reprezintă proprii miniștri. Unii dintre aceștia constituie umilința supremă la care ne-a adus clasa politică, mulți dintre ei fiind semianalfabeți. NICIODATĂ ÎN ISTORIA UNEI NAȚIUNI nu s-au eliberat certificate pentru iubirea de țară, așa cum se întâmplă la noi. Cei care au purtat războaie din 1877 încoace nu s-au avântat în luptă pentru certificate, spații comerciale, terenuri gratuite,pensii etc.

Epoca capitalismului de cumetrie
Nu se va încheia, atâta timp cât mai rămâne ceva de furat. În paralel cu completarea studiilor, îi preocupă obsesiv îmbogățirea materială. După confiscarea politică a Româ­niei, a fost o perioadă când le-a fost frică să mai fure atât cât doreau. Deveniseră moderați la furat. S-au pus pe ridicat vile, un fel de mausolee, având un kitsch luxuriant, împrumutat de la prietenii noștri romi, din afară. Și, pentru ca tacâmul să fie complet, au trecut la mobilarea vilelor, umplerea conturilor, mașini de lux în curte (pentru că toți membrii familiei trebuie să aibă câte o mașină!), după care, au trecut la marele jaf. Privatizarea a însemnat dezastrul!
Primii demnitari au furat cât au dorit. Au perfecționat ,,inteligența managerială”, tradusă în termeni populari CONTRACTE cu STATUL”, și, de aici, marele jaf numit corupție. Și la pușcărie politicienii au făcut selecție între ei, cine merge acolo. Dar pentru unii, la câți bani au furat, au făcut o pauză. Obosiseră furând! Alții fac pușcărie în țări exotice și chiar în vile de lux, la Londra. Miliardele au fost păstrate ca și casele, mașinile etc.
Păcatul originar al societății este ,,DISPREȚUL SU­PREM “al noilor îmbuibați, inclusiv etalarea averilor. Noi trebuiam umiliți până la capăt. Ei trebuie să aibă mereu în față simbolurile puterii: mașini de lux, hoteluri, vile etc. Au ajuns să-și picteze chipurile lor drăgălașe până și pe pereții bisericilor, bineînțeles, în asociere cu anumiți preoți. ,,Școlile lor de lux” au impus să aibă urgent amante sau amanți, ceasuri de lux, care nu măsoară timpul, ci șarlatania și șmecheria din ei. Au inventat cuvinte pe care nici ei nu le mau cunosc sensul, vorbesc la WC, în engleză, că româna zgârie la urechi proștii și inculții.

A fi ,,ȘMECHER”
Este idealul suprem al analfabetului de astăzi, este simbolul prostiei. Marii șmecheri fac afaceri cu statul, iar micii șmecheri, combinații de toate felurile, pentru că nu sunt deranjați de nimeni. ,,Profesia de ,,șmecher “există în toate structurile statului și, implicit, în toată societatea. Ei sunt specializați în școlile făcute de ei în nemuncă, impostori ,mincinoși, escroci etc. Românii cinstiți sunt considerați fraierii societății sau handicapații societății. Reuși­ta în viață este ,,ȘMECHERIA”, care începe de pe băncile școlilor, unde copiază și până la CV-urile lor, care conțin valoarea cheie a mediocrității individului. Dictatura mediocri­tății este o alta problemă instituită de acești indivizi șmecheri.
O altă formă a individului prost și neșcolit este ,,OBRĂZNICIA”. Nu se poate face Democrație fără MERITOCRAȚIE! Părinții ,,îmbuibați” și-au tras odraslele după ei, după ce le-au ,,ghiftuit”cu diplome, conturi, vile și mașini de lux (la unii, tații le-au adus și amante). De, tata este mare în politică la București sau la județul,, X” și fac ce vreau eu în țara asta, așa se exprimă peste tot beizadelele politicianului de astăzi. Copiii șefilor noștri vor fi șefii copiilor noștri, asta este cinica și dureroasa concretizare a viitorului. Valorile lor sunt plimbate în stânga și dreapta eșichierului politic, folosind vorbe mari, poleite cu minciuni. Actul de conducere devine solemn la nunti, botezuri, cumetrii, petreceri fără sens, pe care le fac și nu știu de ce le fac etc. La asemenea petreceri se pune țara la cale, se trasează și se cumpără influența, se cumpără clemența justiției și, tot acolo, se vinde ce mai este de vândut în România. Noi, din păcate, o să ajungem toți sportivi cu tricouri, șepci (ne-am specializat) și adidași. Oare această nebunie nu s-a făcut sub umbrela unor servicii, justiției și chiar a bisericii. Un domn doctor stomatolog spunea cu multă amărâciune în suflet.
,,LIPSA DE EDUCAȚIE NAȘTE MONȘTRI SOCIALI șterge trecutul, năruie prezentul și închide viitorul”. Dr. Iulian Stoienescu.
Alegerile care s-au încheiat recent au spus totul. Diferența dintre cei doi candidați reflectă exact ,,furcile caudine “ale politicii actuale. Nu s-a făcut campanie, nimeni nu avea un program de țară, jigniri ca la ușa cortului, jigniri și iar jigniri, dar am ales exact ce am cules. Noi, acum, trăim mai bine! În sfârșit, am devenit normali, țara a devenit normală, diaspora vine înapoi în țara pe care și-au dorit-o. Dăncilă pleacă la Videle, iar de acum suntem liniștiți. Dar voi încheia cu o urare: NOAPTE BUNĂ, PSD ! Dormi liniștit, că liderii tăi locali și centrali, ,,doamnele” lui Dragnea au falimentat Partidul.
Al dumneavoastră același Prof Ioan Romeo Mânzală

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate