.

Pachetomatul GLS, cel mai simplu mod de a trimite și a primi colete

Recepționarea sau expedierea unui colet devine acum mai simplă ca oricând. Aceasta se datorează Pachetomatelor GLS, care pot fi folosite atât de destinatari, cât și de expeditori. Pachetomatele simplifică procesul de predare sau primire a unui colet: nu este nevoie să așteptați curierul, nu depindeți de o oră sau adresă de livrare.

Ce este un Pachetomat?

Pachetomatul este un automat de colete care permite expedierea sau ridicarea coletelor transportate prin intermediul firmei de coletărie GLS Romania.

Cu alte cuvinte, dacă livrarea la domiciliu a comenzii online nu este posibilă, destinatarii pot alege livrarea la un Pachetomat GLS.
Pentru expeditori, Pachetomatul înseamnă predarea flexibilă a coletului către o locație disponibilă non-stop. Un curier GLS va prelua apoi coletul și îl va livra la adresa de destinație aleasă de expeditor.

Începând cu luna septembrie, Pachetomatele au fost amplasate și puse în funcțiune la 10 magazine Carrefour Market din România, anume: Arad, București (3 locații), Bacău, Cluj Napoca, Iași, Ploiești, Satu Mare și Timișoara. Acestea au dimensiuni standard și dispun de 20 de compartimente pentru colete de diferite dimensiuni.

Pachetomatele GLS sunt disponibile și pot fi utilizate 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

um funcționează?
Predarea și ridicarea unui colet din Pachetomatele GLS este cât se poate de sigură. Pachetomatele sunt robuste și au mai multe niveluri de securitate și supraveghere. Sunt potrivite inclusiv pentru coletele ramburs, pentru că pe fața fiecărui Pachetomat există un ecran tactil și un POS cu ajutorul căruia se poate achita contravaloarea rambursului.

Pentru ca pachetele să ajungă la destinatar în stare bună, expeditorul trebuie să ia în considerare modul de ambalare, dar și dimensiunea acestora. Sunt acceptate colete cu lungimea de maxim 50 de centimetri și greutatea de maxim 30 de kilograme, ambalajul trebuind să fie corespunzător conținutului din interiorul coletului. Toate aceste informații se găsesc pe pagina www.trimitepachet.ro.

Aceeași platformă online se adresează tuturor expeditorilor care doresc să trimită colete prin GLS, atât în țară cât și în Europa. Utilizatorii serviciului trebuie doar să acceseze www.trimitepachet.ro, să completeze datele coletului și să achite transportul, apoi pot preda coletul la un depozit sau un Pachetomat GLS. Doar coletele comandate și pregătite prin trimitepachet.ro pot fi predate la un Pachetomat GLS./www.oradesibiu.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate