Parking: Proiecție specială, vineri, în Hațeg

Parking, cel de-al patrulea lungmetraj semnat de Tudor Giurgiu, ajunge, în premieră, la Casa de Cultură Hațeg, unde va avea o proiecție specială vineri, 21 iunie, de la ora 19:00.

Biletele se pot achiziționa de la casieria Casei de Cultură, la prețul de 15 lei.

Filmul s-a lansat oficial în cinematografele din întreaga țară vineri, 14 iunie, fiind descris ca „o celebrare a dragostei și a posibilităților infinite ale vieții”și a fost prezent în primul weekend de lansare în cadrul mai multor evenimente importante din Capitală: Festivalul Filmului European, Retrospectiva TIFF la București și ediția a 14-a a Street Delivery. Mai multe evenimente speciale vor avea loc în țară, care promit să bucure atât spectatorii din marile orașe, precum și pe cei din orașele care nu au încă acces la o sală de cinema funcțională.

Caravana Parking continuă astfel traseul prin orașele fără săli de cinema, animând locațiile alternative din Mioveni (19 iunie, Centrul Cultural, 19:00) și Aiud (22 iunie, Căminul Cultural Ciumbrud, 19:00). Două proiecții de tip drive-in vor avea loc și la Satu Mare (20 iunie, parcarea Shopping City) și Râmnicu Vâlcea (23 iunie, parcarea Shopping City). Mai multe orașe în care se vor organiza astfel de proiecții speciale vor fi anunțate în curând.

Parkingspune povestea lui Adrian, un poet din Sângeorz-Băi care emigrează ilegal în Spania anului 2002. Odată ajuns în Cordoba, viața lui se transformă într-o aventură complicată, pendulând între imposibila poveste de dragoste cu o cântăreață spaniolă și dorul de casă. Călătoria lui în căutarea marii iubiri se va transforma într-o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări.

Filmul are în distribuție actori spanioli de talie internațională precum Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, dar și actori români foarte îndrăgiți: Mihai Smarandache, Carmen Florescu, Valentin Popescu, Emilian Oprea, Fülöp Erzsébet și Paul Cimpoieru.

Filmul este în cinematografele din întreaga țară, distribuit de Transilvania Film. Cei care încă nu au ajuns la cinema, pot consulta programul complet: https://bit.ly/PARKING-S1.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate