.

Pensiile majorate vor fi plătite până în 15 septembrie

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, la începutul ședinței de guvern, că toate pensiile majorate cu 15% vor fi plătite până pe 15 septembrie.

Dăncilă a mai anunțat că va fi adoptată o hotărâre prin care Secretariatul General al Guvernului (SGG) va aviza și se va exprima în legătură cu oportunitatea emiterii ordonanțelor de urgență, în contextul în care Klaus Iohannis blochează Executivul.

Șeful Executivului a adăugat că are situația sub control: „În debutul ședinței de Guvern de astăzi vreau să subliniez un lucru esențial. Ca prim-ministru voi face tot ce îmi stă în putință și în atribuții pentru a asigura buna funcționare a instituțiilor statului și a țării. Vreau să fie clar că am această situație sub control și niciun român nu trebuie să își facă griji. Pensionarii au început deja să primească pensiile pentru luna septembrie majorate cu 15%, așa cum ne-am angajat.

Toate pensiile vor fi plătite până pe 15 septembrie. Așadar, pensionarii își primesc drepturile chiar dacă președintele vrea să sacrifice și să blocheze constant România”, potrivit stiritvr.ro.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate