.

Pinocchio – păpușa din lemn, cu nas năzdrăvan – vine la Centrul Cultural din Deva!

Una dintre cele mai frumoase povești ale copilăriei va fi jucată, duminică, 13 octombrie 2019, la ora 18:00, pe scena Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva.

Pinocchio – celebra păpușă din lemn, cu nas năzdrăvan, creată de scriitorul Carlo Collodi – vă invită să-i descoperiți aventurile care au încântat generații de copii și părinți deopotrivă.
Cioplit de iscusitul meșter Gepetto, dintr-o bucată de lemn, și adus la viață de Zâna Albastră, Pinocchio devine un biețel adevărat, mofturos și neascultător, care trece printr-o mulțime de peripeții cauzate de comportamentul lui.
Memorabil rămâne nasul păpușii din lemn, despre care toți prichindeii știu că el creștea odată cu fiecare minciună spusă de Pinocchio.
Povestea lui Pinocchio a devenit extrem de iubită de copiii din toată lumea, find tradusă în zeci de limbi. A cunoscut adaptări făcute de scriitori celebri și numeroase ecranizări, în special de desene animate.
Prețul biletelor de intrare este 15 lei și 20 lei (în funcție de locul ocupat în sala de spectacol). Biletele pot fi achiziționate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00, sau online, de pe www.blt.ro.
Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0354.408.907 și 0747.470.806.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate