.

Poliţiştii au reţinut o femeie din Densuş banuită că a furat bunuri dintr-o gospodărie

O persoană a fost reţinută preventiv, iar bunurile sustrase de aceasta au fost recuperate, în urma activităţilor investigative întreprinse de poliţiştii Postului de Poliție Densuș. În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, deşi partea vătămată nu depusese plângere penală.

Poliţiştii Postului de Poliție Densuș s-au sesizat din oficiu despre faptul că, dintr-o anexă a unei case de vacanţă, situată în comuna Densuș, au fost sustrase mai multe bunuri (o motocoasă, un motofierăstrău etc.).

Poliţiştii, în urma cercetărilor, au stabilit faptul că, în data de 19.04.2019, o femeie în vârstă de 33 de ani, din comuna Densuș, fiind însoțită de un minor în vârstă de 13 ani, au pătruns în curtea casei (în timp ce proprietara nu era acasă), iar dintr-un garaj au sustras bunurile respective.

Deşi fapta nu a fost reclamată de către partea vătămată, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, în momentul în care femeia încerca să valorifice bunurile sustrase.

În acest caz, prejudiciul a fost recuperat integral, iar femeia bănuită de comiterea furtului a fost reținută pentru 24 de ore. Aceasta urmează a fi prezentată magistraților, în vederea luării măsurilor legale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate