.

Poliţiştii hunedoreni au depistat şoferi care au pus în pericol circulaţia pe drumurile din judeţ

În data de 04.01.2019, în jurul orei 19:20 poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe raza municipiului Orăştie, autoturismul  condus de un bărbat în  vârstă de 44 ani, din Orăștie, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.  Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,02 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor în baza de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

***

În data de 05.01.2019, în jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au oprit în trafic, pe DC 90, pe raza comunei Densuș, un conducător auto în vârstă de 57 de ani, din comuna Densuș. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,53 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

***

În data de 05.01.2019, în jurul orei 09:15, un echipaj al poliției rutiere din cadrul Poliției Municipiului Orăștie a oprit în trafic, pe strada Unirii, din municipiul Orăștie, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani, din  comuna Bretea Română. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autovehiculul în cauză nu figurează în baza de date ca fiind înmatriculat, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare au fost atribuite unui alt autovehicul (care în prezent figurează ca fiind radiat din circulație).

***

În data de 06.01.2019, în jurul orei 00:25, poliţiştii petrileni au fost sesizaţi de cu privire la faptul că, pe raza oraşului Petrila (în zona Şcolii Generale ANA COLDA), un autoturism a lovit un stâlp de iluminat public. La faţa locului, poliţiştii au identificat un tânăr de 19 ani,  din Petrila, conducătorul autoturismului. Acesta  a fost testat  cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,63 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

 

În toate cazurile prezentate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate