.

Popice: Hunedoreanca Noemi Budoi s-a întors acasă

Medaliata cu aur în proba de tandem la recent încheiatele Campionate mondiale din Cehia, hunedoreanca Noemi Budoi a revenit acasă, ocazie cu care colegii și conducerea CS Siderurgica au organizat o
primire cu multe flori si cu aplauze.

Multipla campioană națio­nală de junioare și cadeţi reuşeşte un nou succes pentru popicele din Hunedoara, în condiţiile în care clubul din oraşul cu furnale trece prin momente dificile din punct de vedere financiar fiind la un pas de dizolvare.
Pregătită la clubul hunedorean Siderurgica de către Manea Mănel, tânăra sportivă Noemi Budoi , are doar 17 ani, și a evoluat în finala Campionatului Mondial de popice pentru cadeţi, U18, (întreceri care s-au desfășurat în oraşul ceh Rocycany), în proba de tandem alături de Tibor Le­vente Szasz (legitimat la CSM Tg. Mureş). Cei doi au reuşit să se claseze la finalul întrece­rilor pe locul I, devenind campioni mondiali.
La sosirea acasă, sportiva din Hunedoara s-a bucurat de revederea cu colegii, cu an­tre­norii și cu conducerea clubului și a făcut o scurtă de­clarative:
“Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de mine,pentru gândurile bune pe care mi le-au transmis. Mulțumesc antrenorului meu Mănel Manea pentru faptul că a avut încredere în mine,m-a susținut tot timpul și acest lucru a contat pentru mine. E un sentimennt plăcut să fii cea mai bună din lume, nu mi-am dat seama la început, dar când am urcat pe podium și am simțit mândria aceea că am reușit, atunci am simțit și eu că sunt cea mai bună din lume. Mulțumesc încă odată tuturor pentru susținere si le spun să fie alături de noi și în continuare.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate