Preotul Constantin Necula îşi lansează cea mai nouă carte la Salonul Hunedorean al Cărţii

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat cu Editura Agnos din Sibiu, organizează, în cadrul celei de-a XX-a ediții a Salonului Hunedorean al Cărții, o întâlnire cu binecunoscutul preot Constantin Necula.

Acest eveniment cu profunde rezonanțe spirituale va avea loc în ziua de 18 octombrie 2019, ora 18.00, în incinta Deva Mall, etajul trei, Salle d’Or.
Cu acest prilej, preotul Constantin Necula își va lansa cea mai recentă carte, scrisă în acest an, „în una dintre cele mai dureroase veri românești”, cum spune autorul în prefață, carte purtând titlul „Întru Adormire lumea nu ai părăsit… Meditații în Postul Adormirii Maicii Domnului”. Vor mai fi lansate alte două volume semnate Constantin Necula: „Duminici în dar. Predici și gânduri” și „Împreună cu Hristos. Cultura creștină a prevenției”. Toate trei cărțile au văzut lumina tiparului în anul 2019 la Editura Agnos din Sibiu.
Preotul Constantin Necula este absolvent al Facultății de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu și este doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică și pedagogie creștină. Este o personalitate ecleziastă foarte cunoscută în spațiul public, foarte îndrăgită și cu o putere deosebită de a atrage publicul de toate vârstele. Este autorul a zeci de volume de predici, de studii și articole de teologie ortodoxă, dar și de cărți pentru copii și tineret. A scris, de asemenea, numeroase studii în limba română și în limbile franceză, italiană, germană. Conferințele sale sunt urmărite cu un interes aparte pentru că ele aduc în fața publicului un preot, un teolog cu o gândire suplă, racordat la realitățile secolului XXI, un spirit modern care, profund credincios și iubitor de Dumnezeu, știe să înțeleagă și să tălmăcească starea lumii în care trăim. Mutațiile profunde din știință, din viața oamenilor, efectul considerabil al informatizării asupra gândirii umane nu exclud, în opinia lui Constantin Necula, credința în Dumnezeu Tatăl și în Iisus Hristos. Dimpotrivă, o viață trăită întru credință, urmând preceptele biblice, nu este în contradicție cu progresul rapid al societății omenești. Preotul Constantin Necula găsește punți directe de comunicare cu oameni din toate straturile sociale și de toate vârstele, știe să-și apropie cititorii, auditorii, enoriașii de valorile fundamentale ale creștinismului.
Și la această întâlnire, preotul Constantin Necula va găsi subiecte cu care să atragă interesul celor ce vor veni la lansare și care, fără nicio îndoială, vor fi în număr foarte mare.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate