.

Primăria Deva răsplăteşte performanţa

Mara Muntean – de la Colegiul Național ,,Decebal” Deva și Denisa Golgotă – de la Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva sunt două eleve care au obținut performanțe deosebite în anul 2018.

Mara a excelat la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori, desfășurată în luna decembrie 2018, în Botswana, unde a obținut medalia de argint.

Denisa, care este componentă a Lotului Național Olimpic de Gimnastică Artistică Feminină a României, a obținut rezultate de excepție la concursurile sportive internaționale și la Campionatul European de Gimnastică Artistică de la Glasgow 2018 (vicecampioană europeană la sol-senioare, medaliată cu argint și medalia de bronz la sărituri).

Fetele au demonstrat că munca, dăruirea și responsabilitatea au ca finalitate rezultate remarcabile.

Evenimentul de joi, 14 februarie 2019, este o recunoaștere publică a faptului că școala și educația sunt temelia viitorului, în primul rând un viitor frumos al comunității noastre, dar totodată al societății românești.

“Le mulțumesc acestor copii minunați dar și profesorilor: Nicolae Forminte, Liliana Cosma, Adela Popa, Florin Cotuțiu și Mirela Dicu, care i-au pregătit cu profesionalism. Și nu în ultimul rând, le mulțumesc părinților care și-au susținut copiii, pentru ca aceștia să aibă rezultatele de astăzi.

Investiția în educație este una dintre prioritățile administrației publice locale din Deva. Școala, familia dar și noi, suntem parteneri în educația copiilor!

Vom recompensa întotdeauna munca, vom recunoaște valoarea, vom încuraja performanța!”, a scris primarul Florin Oancea pe pagina sa de Facebook.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate