.

Primăria municipiului Hunedoara este pregătită pentru iarnă

Și în acest an, firma de salubritate a Primăriei, Salubprest Hunedoara, este pregătită pentru prima cădere de zăpadă. Iarna își intră în drepturi, iar noi suntem pregătiți să o întâmpinăm, ca în fiecare an, fără probleme.

Firma Salubprest are în dotare următoarele utilaje:

• 10 utilaje cu lamă

• 1 buldoîncărcător

• 2 autocamionete necesare pentru transportul angajaților sau al soluției de deszăpezire în zonele mai greu accesibile

• 400 tone de sare

• 30 de tone de clorură de calciu și clorură de magneziu

Vom folosi aceeași soluție de anul trecut, pentru că a dat un randament foarte bun. Nu folosim nisip, pentru că riscăm să înfundăm canalizarea orașului, iar la primăvară, orașul ar fi plin de praf și nisip. Toate utilajele sunt dotate cu GPS și există un punct de comandă de unde pot fi urmărite prin satelit, pe o hartă interactivă, astfel încât dispecerul să știe în orice moment unde se află fiecare utilaj.

Dispeceratul are un număr unic de telefon care poate fi apelat de către cetățeni, așa cum am procedat și în anii trecuți. Acest număr este: 0757-888.988.

“Intenționăm ca în fiecare zonă mai îndepărtată de Hunedoara, cum sunt Peștișu Mare, Zlaști, Boș, Groș, Răcăștie, să avem o mașină de deszăpezire care va sta în permanență în zona respectivă, astfel încât să nu mai fie nevoie ca mașinile să plece din oraș ca să intervină la deszăpezire. De asemenea, mașinile nu se vor mai întoarce în oraș pentru alimentare, ci vor fi alimentate pe traseu de către altă mașină care va avea un alt rezervor pentru combustibil”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Acesta adaugă: “În fiecare an de când sunt primar, iarna nu ne-a luat prin surprindere. Am fost și suntem pregătiți să intervenim!”.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate