.

Primarul Emil Rîşteiu va coordona activitatea Pro România Hunedoara

Edilul crede că poate opta pentru o anumită forţă politică.

Primarul oraşului Simeria, Emil Rîşteiu, va coordona activitatea politică a filialei judeţene Pro România, chiar dacă el este membru al PSD. El va conduce filiala Pro România până la alegerile pentru Parlamentul European, interval de timp în care se va ocupa de construirea unei echipe în plan local şi de campania electorală pentru Parlamentul European. În acest context, Emil Rîşteiu a menţionat că şi-a propus ca rezultatul obţinut în judeţul Hunedoara să fie mai mare decât media naţională, ţinta Pro România fiind să câştige cel puţin 3 sau 4 mandate în Parlamentul European.

Pe de altă parte, edilul local a spus că nu-şi va da demisia din funcţia de primar al oraşului Simeria, pentru că acest lucru ar însemna că va pierde şi mandatul pe care l-a obţinut în 2016. În plus, susţine Emil Rîşteiu, după 19 ani de politică este îndrituit să poată alege o construcţie politică sau alta.

El a arătat că şi-a propus să contribuie la o nouă construcţie politică şi că nu are în plan să candideze, în viitor, pentru un mandat de parlamentar, preferând să rămână în administraţie.

„Eu nu vreau să ajung pe un post de parlamentar. Vreau o carieră în administraţie. Nu-mi doresc să fiu preşedintele unui partid în judeţul Hunedoara. Doresc să fiu contributor al unei construcţii politice în care să fim mândri de cei care ne condus”, a spus primarul oraşului Simeria.

El a menţionat că Pro România va veni cu idei constructive ce vor fi prezentate în dezbateri publice, arătând, totodată, că toţi cetăţenii trebuie să aibă drepturi egale atunci când administraţia locală ia o decizie.

„Acţiunile făcute doar pentru a strânge voturi sunt nocive. Nu facem o stradă pentru că acolo obţinem 500 de voturi, ci facem o stradă pentru că este nevoie, chiar dacă de acolo vom strânge numai cinci voturi”, a punctat Emil Rîşteiu.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate