.

Prins de poliţişti după ce a atacat o tânără cu copilul în cărucior

Reţinut de poliţiştii hunedoreni, după ce a comis o infracţiune de tâlhărie calificată asupra unei tinere care îşi plimba copilul cu un cărucior. Prezumtivul autor al faptei este internat la o unitate medicală din Hunedoara, sub pază.

În urma activităților de cercetare desfășurate, poliţiştii  Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au identificat prezumtivul autor al unei infracţiuni de tâlhărie calificată, comisă la sfârşitul anului trecut.

Fapta a fost reclamată la data de 23.12.2018, de către o tânără din municipiul Hunedoara, care a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că, în jurul orei 17:40, în timp ce se deplasa cu un cărucior pentru copii (în care îl transporta pe fiul său) pe o alee pietonală situată pe bulevardul 1848, din Hunedoara, și vorbea la telefonul mobil, o persoană necunoscută a atacat-o din spate și  i-a sustras din mână  telefonul (în valoare de 1700  de lei), după care a fugit.

Poliţiştii au reuşit recuperarea telefonul mobil sustras, pe care l-au restituit persoanei vătămate, iar faţă de prezumtivul autor al faptei, un tânăr de 26 de ani, din Hunedoara, au emis mandat de aducere (acesta era internat la o unitate medicală din municipiul  Cluj-Napoca).

Tânărul a fost escortat în cursul zilei de ieri la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru audieri, faţă de acesta fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii  infracțiunii de tâlhărie calificată.

Tânărul a fost internat sub pază în cadrul Spitalului Dr. Alexandru Simionescu, din  Hunedoara, urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor preventive.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate