.

Pui: Lucrări utile pentru comunitatea locală

În ciuda bugetelor ciuntite de actuala guvernare, primarii reușesc să ducă la bun sfârșit lucrări pentru comunitățile locale.

Administraţia locală din comuna Pui, una dintre cele mai bine gospodărite din judeţul Hunedoara, a reuşit să ducă la bun sfârşit mai multe proiecte de infrastrcutură extrem de utile pentru satele aparţinătoare. Satul Băieşti poate fi unul dintre exemplele de bună practică, deoarece aici s-a reuşit finalizarea unei investiţii publice prin care străzile localităţii au fost asfaltate, în întregime.

„Este un proiect pe care oamenii îl aşteptau. Ne-am preocupat ca el să fie finalizat anul acesta. Consider că toţi oamenii au dreptul la o viaţă mai bună, iar rolul administraţiei publice locale, al nostru- al primarilor, este să identificăm soluţiile necesare pentru ca acest deziderat să se realizeze. Le mulţumesc cetăţenilor pentru înţelegere”, a declarat primarul comunei Pui, Victor Stoica.

Asfaltarea din satul Băieşti este doar unul dintre proiectele care au stat în atenţia autorităţilor locale. În satul Pui a fost realizată o lucrare similară, iar acum toate eforturile sunt îndreptate spre alte investiţii din domeniul infrastructurii rutiere.

Este vorba despre modernizarea drumului comunal de la Fizeşti, o investiţie în valoare de aproximativ 2 milioane de euro. Banii necesari provin prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) II. Lucrarea constă în asfaltarea unui tronson în lungime de trei kilometri, realizarea unui zid de sprijin pe o lungime de un kilometru şi executarea unui număr de şase poduri.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate