.

Pui: Premii pentru cei mai buni elevi

În vacanţa care se apropie, autorităţile locale au în plan continuarea mai multor investiţii, între care şi cea de la grădiniţa cu program prelungit.

Chiar dacă administraţiile locale din judeţ au avut de suferit, în acest an, din cauza bugetelor mult mai aglomerate din punct de vedere al cheltuielilor obligatorii, în comuna Pui continuă mai multe investiţii, iar una dintre ele se referă la grădiniţa cu program prelungit. Este o investiţie publică aşa cum puţine sunt în ţară.

Potrivit primarului Victor Stoica, finanţarea lucrărilor este posibilă graţie unui proiect cu finanţare europeană ce a fost câştigat de Primăria Pui. Clădirea în care va funcţiona grădiniţa va avea două nivele şi va putea primi 30 de copii.

„Continuăm lucrările la acest obiectiv extrem de important pentru comunitatea noastră. Dorim să avem condiţii moderne pentru copiii din comună şi, de aceea, calitatea lucrărilor este una care ne interesează foarte mult. Dacă nu apar probleme, atunci vom finaliza grădiniţa până spre sfârşitul acestui an”, a spus primarul comunei Pui.

În paralel, pe lista investiţiilor care vor continua în această vară se înscrie şi cea de la căminul cultural din satul Ponor, lucrările fiind derulate de Compania Naţională de Investiţii.

Şi pentru că se apropie vacanţa de vară, înainte de ultima oră de curs elevii vor fi premiaţi de autorităţile locale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate