Puterea îngerului nostru păzitor

Încă de la naştere, beneficiem de protecţia unui înger păzitor, trimis de Dumnezeu, care ne este alături pe tot parcursul vieții. El ne veghează, plin de dragoste, ferindu-ne de rele, așa cum ne arată  Sfânta Scriptură, în Psalmul 91: “Îmi voi trimite îngerii în jurul vostru să vă protejeze în tot ce faceți”. 

 Când închizi uşa locuinţei tale şi rămâi singur, să ştii că împreună cu tine se află Îngerul cel dat ţie de Dumnezeu. El este neadormit şi, fiind tot timpul lângă tine, vede totul. Pe el nu-l poţi înşela şi întunericul nu te poate ascunde de el. Împreună cu el îl simţi şi pe Dumnezeu, prezent în orice loc. Căci nu există vreun loc sau lucru, în care să nu fie Dumnezeu, Care ţine totul în mâna Sa(Antonie cel Mare)

Ce sunt îngerii și cine i-a creat? 

Creați de Dumnezeu, îngerii sunt spirite pure și nemuritoare, fiind denumiți fiii a lui Dumnezeu. Cel mai puternic înger a fost Lucifer. El era un rebel, care s-a luptat cu Dumnezeu, dorind să-i ia locul. A fost trimis de către Dumnezeu pe pământ, ca semn al necredinței lui. Mulți dintre îngeri au trecut în tabăra sa, devenind demoni.

 Îngerii păzitori

Formează o punte de legătura între noi și cei pe care îi iubim. Chiar dacă nu-i simţim întotdeauna aproape, îngerii ne transmit mesajele care ne sunt destinate în diverse moduri, printr-o idee inspirată, prin sfatul unui om de bine sau printr-o revelaţie. Îngerii nu judecă și nu pedepsesc, ei împlinesc doar voia Domnului și ajută sufletele care caută îndrumare. Sunt mereu prezenți în viața noastră, chiar dacă nu suntem conștienți. Este suficient să le invocăm ajutorul. Dar pentru asta, trebuie să invocăm numele îngerului nostru păzitor, care-l putem afla, în funcție de ziua în care ne-am născut. Și, dacă ne-am născut în ziua de:

Luni – ne protejează Arhanghelul Gavriil (Gabriel), cal care i-a dat vestea Fecioarei Maria că-l va naște pe Fiul lui Dumnezeu. Pietrele prețioase care ne feresc de rele sunt citrinul, carneolul și topazul auriu.

Marți – îngerul care are grijă de noi și ne trimite în permanență mesaje este arhanghelul Camael, care înseamnă ”cel care îl vede pe Dumnezeu”. Protectoare este piatra soarelui, chihlimbarul sau citrinul galben.

Miercuri – Ne păzește și ne protejează îngerul Rafael, care este dedicat sănătății. Tocmai de aceea, rugăciunile noastre trebuie să fie pentru sănătate. Piatra norocoasă din această zi este cuarțul roz.

Joi – Vom beneficia de protecția arhanghelului Metatron. Acest înger se ocupă de tot ce înseamnă conștiință. De aceea, este îngerul salvator pentru persoanele care în pierd nădejdea. Pietrele care protectoare sunt turcoazul și acvamarinul.

Vineri – îngerul păzitor pentru această zi este  arhanghelul Uriel, iar piatra protectoare este ametistul, fluoritul sau azuritul. De aceea, este bine să purtăm aceste pietre protectoare.

Sâmbăta – ne protejează arhanghelul Cassiel. Iar pietrele carene poartă noroc sunt ametistul și cuarțul roz.

Duminica – ne protejează îngerul Mihail, considerat cel mai important dintre toți arhanghelii. Pentru a fi protejați de duhurile rele, este bine să purtăm pietrele ochi de tigru și hematite.

Vibrațiile îngerilor

Se întâmplă, câteodată, să se petreacă lucruri ciudate în jurul nostru, pe care nu ni le putem explica. Răspunsurile pot veni tot de la îngerii noștri păzitori, care încearcă să ne avertizează asupra pericolelor, sub diferite forme. Și cum îngerii există pe o vibrație diferită de a noastră și nu-i putem vedea, dar putem să-i simțim, vă prezentăm câteva semne, care  ne arată că îngerii există și se află lângă noi.

Apar schimbări bruște de temperatură

Locul în care ne aflăm sau un obiect din cameră se poate încălzi  sau răci brusc, în mod inexplicabil, fără ca acest lucru să depindă de temperatura de afară sau de caloriferul din cameră. Asta pentru că, prin modul în care vibrează, îngerii pot încetini sau accelera moleculele din aer, rezultatul fiind schimbarea confortului termic.

Arome stranii

Se pot simți chiar în locuri dezolante, în case nelocuite, fără să se producă schimbări determinante.  Mirosul apare instantaneu și nu seamănă cu niciun parfum cunoscut. Asta pentru că îngerii se manifestă și prin anumite arome, diferite de parfumul florilor pe care le cunoaștem.

Murmur de voci

Se întâmplă  uneori să avem impresia că se aud voci, cu toate că nu este nimeni în jurul nostru. Dar, nu am avut curajul să recunoaștem acest lucru pentru că, ceilalți ne-ar fi crezut deplasați. Și cum îngerii pot vorbi în orice limbă, nu trebuie să avem impresia că suntem neobișnuiți sau că ni se întâmplă ceva.

 Lumini colorate, care apar și dispar

Acest fenomen l-am întâlnit deseori, în anumite împrejurări. Putem vedea jocuri de lumini, care prind forme deosebite sau lumini care apar în cameră sau răsar din pământ. După lumini rămân umbre, pe care le vedem, dar nu ni le putem explica. Uneori, luminile pâlpâie și pot deveni atât de puternice, încât ne derutează, ducându-ne într-o stare de visare neobișnuită. Asta pentru că, îngerii, aceste ființe superioare, apar în jur într-o paletă largă de culori.

Visele

De cele mai multe ori, avertismentele pe care oamenii le primesc prin vise, vin de la îngeri, pe care-i simțim în apropierea noastră. Aceștia capătă chipul persoanelor dragi, pentru ca mesajul lor să intre rapid în subconștient. De asemenea, visul respectiv ne poate da o soluție la problema pe care o avem de rezolvat.

 

Alte semne ale îngerilor

 O pană sau un fulg

Atunci când ne plimbăm sau lucrăm, iar lângă noi apare, din senin o pană sau un fulg, este semn că îngerul este în preajma noastră.

Norii

Au și ei mesajele lor, prin formele care apar pe cer. Atunci, este semn că îngerul este aproape și dă un mesaj anume fiecărui privitor.

Bebelușii sau animalele

Pot vedea îngeri. Se întâmplă, deseori, să vedem un copil zâmbind, în timp ce are ochii ațintiți spre tavan. De asemenea, animalul de companie este concentrat spre ceva inexistent pentru noi. Probabil, ei văd îngeri și se simt confortabili și relaxați.

Muzica angelică

Multe persoane, care au avut experiențe cu îngeri povestesc că, înainte de a-i vedea, au auzit o muzică angelică. Asta pentru că, îngerii pot comunica și prin melodiile  ascultate la radio, care au o temă sonoră deosebită.

Banii

Dacă în drumurile noastre găsim bani, este semn că îngerii ne transmit un mesaj. Data de pe monedă poate avea o anumită semnificație sau, dacă am cerut sprijin financiar, ei pot spune că ne sunt alături. Faptul că am găsit bani, poate fi, de asemenea, mesajul îngerilor că suntem iubiți și că vom primi sprijinul necesar.

Curcubeul

Este simbolul iubirii Divine, iar dacă cerem ajutorul îngerilor atunci când l-am văzut pe cer, vom avea sprijin necondiționat.

Semne, avertismente

Avem impresia uneori că cineva este alături de noi sau că a trecut pe lângă noi, fără să vedem persoana respectivă. Atunci, îngerii își fac simțită prezența. Dar, când cerem ajutorul îngerilor, ne pot apare în față anumite semne sau avertismente prin intermediul unor panouri întâlnite în cale.

Voci

Sunt situații când primim în minte un răspuns la o întrebare care ne macină. Este vocea îngerului păzitor, care ne dar răspunsul. Dar, ei ne pot transmite și anumite semnale pe care trebuie să le descifrăm singuri.

https://.www.efemeride.ro, https://sfatulparintilor.ro, secretele.com

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate