.

Râu de Mori: Infrastructură de apă şi canalizare în mai multe sate

Investiţiile publice s-au aşezat pe o direcţie fericită în comuna Râu de Mori. Cunoscută ca una dintre campioanele la atragerea de fonduri nerambursabile, administraţia locală derulează acum mai multe proiecte pentru care s-a muncit foarte mult, dar care aduc satisfacţia unor rezultate mult aşteptate de locuitorii comunei.

„Continuăm paşii făcuţi pentru introducerea reţelei de canalizare în satele Râu de Mori, Ostrovel, Brazi, Suseni, Valea Dâljii și Unciuc. Licitaţia a fost finalizată şi avem desemnat un câştigător al acesteia. De asemenea, aşteptăm avizul pentru proiectul de captare, tratare şi aducţiune a apei potabile în comuna Râu de Mori. Documentaţiile au fost depuse la Consiliul Judeţean Hunedoara pentru autorizaţia de construcţie”, a declarat primarul Niculiță Mang.

Conştient de faptul că accesarea fondurilor nerambursabile necesită mult timp şi birocraţie, edilul local lucrează, împreună cu echipa sa, la dezvoltarea unor noi proiecte. Este vorba de modernizarea unor drumuri de interes local în satele Valea Dâljii, Ohaba Sibișel şi Clopotiva.

Aceste proiecte vor avea ca sursă de finanţare PNDL, valoarea totală a investiţiei ridicându-se la 15 milioane de lei. Proiectele sunt extrem de complexe şi presupun asfaltarea a șapte kilometri de drum şi construirea a 24 de podețe și poduri.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate