.

Râu de Mori: Moş Crăciun a pregătit daruri pentru copiii din comună

Autorităţile locale din comuna Râu de Mori sunt pregătite pentru venirea lui Moş Crăciun. Comuna străluceşte de curăţenie, iar la căminul cultural au început pregătirile pentru serbarea din data de 19 decembrie, dedicată lui Moş Crăciun.

„Şi în acest an vom respecta tradiţia şi am pregătit cadouri pentru preşcolari şi elevi. Sunt peste 300 de pachete care vor ajunge la cei mici pentru că ştim că se vor bucura foarte mult de ele şi de Moş Crăciun. La rândul lor, copiii ne vor încânta, ca în fiecare an, cu un spectacol artistic, aşa cum doar ei ştiu să facă”, a spus primarul comunei Râu de Mori, Niculiţă Mang.

Spectacolul de Crăciun va fi completat de evoluţia trupei Today, care a mai fost prezentă în comuna Râu de Mori şi care a lăsat o impresie pozitivă oamenilor.

Dacă Revelionul va fi sărbătorit în familie, locuitorii comunei se vor reuni pe 6 ianuarie la tradiţionala nedee de la Clopotiva.

Cât despre un bilanţ al anului 2019, administraţia locală din comuna Râu de Mori s-a confruntat cu aceleaşi probleme ca toate primăriile din judeţ: lipsa banilor şi cheltuieli suplimentare fără să fie asigurată o sumă în compensare. Din păcate, formula de calcul pentru bugetul local nu ţine cont de faptul că într-o comună se accesează şi se derulează proiecte cu fonduri nerambursabile, aşa că este extrem de dificil ca autorităţile locale să asigure cofinanţările necesare.

„Să sperăm că lucrurile îşi vor găsi o rezolvare anul viitor”, aprecia, optimist, primarul comunei Râu de Mori.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate