Râu de Mori: Şcolile au asigurate lemnele pentru încălzire

Apropierea sezonului rece nu sperie autorităţile locale din comuna Râu de Mori, deoarece pregătirile pentru iarna care vine sunt încheiate.

În atenţia administraţiei publice s-au aflat şi şcolile din comună, astfel că au fost asigurate cantităţile de lemne necesare pentru încălzirea sălilor de clasă. Pentru a finaliza acest proiect, primăria a apelat la serviciile persoanelor beneficiare ale venitului minim garantat.

„Lemnele au fost tăiate, crăpate, stivuite de către persoanele beneficiare ale venitului minim garantat. Putem spune că nu vor fi probleme la iarnă”, a dat asigurări primarul comunei Râu de Mori, Niculiţă Mang.

De asemenea, pentru populaţie a fost asigurată o cantitate de aproximativ 400 de metri cubi de lemne de foc.

Pe lista de investiţii în comuna Râu de Mori se mai află modernizarea căminului cultural, un proiect în acest sens fiind depus la AFIR. La aceeaşi instituţie se mai află în evaluare un proiect care se referă la extinderea alimentării cu apă şi canalizare în zona Râu Mare şi modernizarea staţiei de epurare din satul Ostrov. În prezent, pentru aceste proiecte se aşteaptă avizul AFIR Timişoara.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.