Reţeta de vineri: Ciorbă de aripioare cu spanac

Ingrediente: opt aripioare de pui, un morcov, un pătrunjel, o țelină, o ceapă roșie, 2-3 cartofi, baby spanac, pătrunjel verde, un ou, fidea, un ardei roșu, 4-5 linguri de cubulețe roșii în bulion, suc de lămâie.

Mod de preparare

Aripioarele, spălate și curățate, se pun la fiert în trei-patru litri de apă cu sare. Când apa începe să fiarbă se ia spuma, până rămâne supa limpede. Între timp, legumele se curăță, se spală și se taie cubulețe. Cartofii și zarzavatul mărunțit, se adaugă la supă, lăsându-se pe foc până se înmoaie aripioarele și cartofii. Se adaugă apoi cubulețele de roșii, baby spanacul, opărit înainte și se potrivește de sare. După aproximativ zece minute se adaugă fideaua,iar după alte 5-10 minute, se stinge focul. Deasupra se presară verdeața tocată, apoi ciorba se drege cu ou și smântână. Cine dorește, poate adăuga în farfurie și suc de lămâie.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.