.

Se amenajează o nouă platformă subterană de colectare selectivă a deşeurilor în Deva

Miercuri, 18 septembrie a.c. au demarat lucrările de amenajare a Platformei subterane de colectare selectivă a deşeurilor menajere de pe Aleea Viitorului, între blocurile O3 şi O4 din municipiul Deva.

Platforma va avea o cuvă din beton şi va fi prevăzută cu o structură metalică pentru susţinerea a patru containere de selectare a deşeurilor, care vor fi amplasate în respectiva locaţie.

Containerele vor fi ridicate hidraulic pentru a putea fi golite cât mai uşor. Instalaţia hidraulică a platformei subterane de colectare va putea fi conectată direct la autospeciala de salubrizare.

Termenul de execuţie a lucrărilor de amenajare a platformei este de 10 zile.

Valoarea totală a investiţiei este de 58.972,81 lei.

“Până la finalul acestui an vom moderniza încă cinci platforme de acest gen aflate pe: Aleea Patriei, Aleea Streiului, Bulevardul Mihail Kogălniceanu, strada George Enescu şi strada Pietroasa din municipiul Deva. În 2020, vom continua lucrările de amenajare şi la celelalte platforme subterane de colectare selectivă a deşeurilor menajere din municipiul Deva, până când toate acestea vor fi modernizate”, a precizat pe un site de socializare, Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin OANCEA.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate