.

Şi-a agresat fiica şi s-a ales cu dosar penal

Dosar penal şi ordin provizoriu de protecţie emis de poliţişti faţă de un bărbat care şi-a agresat fiica, o tânără în vârstă de 20 de ani.

În data de 14.04.2019, în jurul orei 09:00, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată despre faptul că o tânără în vârstă de 20 de ani, din comuna Toteşti, este ținută cu forța în casă și bătută de către tatăl său, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

Echipajul de poliţie care s-a deplasat la fața locului a aplanat conflictul şi a  reușit să o scotă pe tânără din curtea imobilului respectiv. Poliţiştii au condus partea vătămată la sediul Poliției Orașului Hațeg, unde acesta a depus plângere împotriva tatălui său, precizând că, din data de 13.04.2019, acesta i-a interzis să mai părăsească imobilul, a lovit-o şi a amenințat-o.

În cauză, poliţiştii au  întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire de libertate în mod ilegal, iar împotriva agresorului au emis un ordin de protecție provizoriu.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate