.

SIMERIA: Victor  Ponta, atac dur la Liviu Dragnea!

Aflaţi în Hunedoara, la sfârşitul săptămânii trecute, liderii marcanţi ai ProRomânia, Victor Ponta, Corina Creţu, Sorin Cîmpeanu, Ioan Rus, au susţinut o conferinţă de presă la Simeria,  prilej cu care au adus în prim plan oferta electorală pentru  apropiatele alegeri europarlamentare din 26 mai.

În cadrul întâlnirii de la Simeria, Victor Ponta a lansat un atac dur la Livia Dragnea, reiterând ideea că România se află pe un drum greşit, cea mai mare parte a proiectelor care vizează, în principal, infrastructura bat pasul pe loc nejustificat, iar absorbţia  fondurilor europene este la un nivel  minim.

Detaliind problema fondurilor europene, Corina Creţu a explicat că în România nu se doreşte să se atragă fonduri europene pentru marile proiecte – infrastructură, autostrăzi, spitale etc, lucruri care nu pot fi înţelese, întrucât România are acută nevoie de bani. Corina Creţu a mai spus ca rata de absorbţie a fondurilor europene, la zi este de 20 la sută şi nu 27 la sută cum s-a anunţat de către reprezentanţii Guvernului. De asemenea, Corina Creţu a mai spus că pentru ea reprezintă o mare bucurie că a semnat unul dintre cele mai mare proiecte din zonă şi anume, cel care vizează tronsonul de cale ferată Simeria –Arad.

Întâlnirea de la Simeria s-a constituit şi într-un moment de sinceritate în care Victor Ponta, fost premier al României, a recunoscut o parte dintre greşelile pe care le-a făcut în timpul mandatului său de prim-ministru. De asemenea, în cadrul întâlnirii de vineri, de la Simeria, liderii ProRomânia au expus celor prezenţi principalele obiective ale partidului pentru viitorul României.

Cornel POENAR

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate