.

Simpozion organizat cu ocazia Săptămânii Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă

În perioada 16-18 Octombrie 2019, în județul Hunedoara, se va celebra Săptămâna europeană pentru securitate şi sănătate în muncă printr-o primă acţiune din Programul cadru de acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2019.

Astfel,  în data de 17.10.2019, începand cu ora 09:00, în Aula Universităţii Petroşani, va avea loc simpozionul organizat cu ocazia Săptămânii Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă, organizat de Inspecţia Muncii împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara, in colaborare cu Universitatea Petrosani şi Insemex Petrosani.

Tema simpozionului din acest an stabilită împreună cu Agenţia Europeană pentru Securitate şi Sănătate în Muncă este „LOCURI DE MUNCA SĂNĂTOASE PRIN MANAGEMENTUL SUBSTANŢELOR PERICULOASE”.

La simpozion vor participa experţi români pe probleme de  securitate şi sănătate în muncă, reprezentanţi ai Guvernului, ai Autoritatilor locale, ai Centrelor Universitare locale, ai patronatelor şi sindicatelor precum şi reprezentanţi ai Inspectoratelor Teritoriale de Muncă din Judeţele Argeş, Caraş-Severin, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Sibiu, Teleorman, Timiş, Vâlcea şi Hunedoara

La ora 10.30 va avea loc şi o  conferinţă de presă la sediul Universităţii Petroşani.

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate