SkirtBike Deva, ediţia a VII-a – “Neon”

Sâmbătă, 14 septembrie 2019, începand cu ora 17.00, în Parcul Cetăţii din Deva, comunitatea femeilor “SkirtBike Deva” organizeaza parada “SkirtBike”, ediţia a VII-a – “Neon”, un marş biciclistic urban, destinat cu precădere femeilor.

Anul asta, ne-am propus sa coloram orasul, cum nu am mai facut-o pana acum, imbracate si accesorizate in culori neon, raspandind bucurie si buna dispozitie celor care vor avea posibilitatea sa ne admire pe strazile orasului.

Descrierea curentului SkirtBike:

Inspirat din curentul cycle chic care s-a răspândit rapid din Copenhaga în New York și Tokyo, mișcarea SkirtBike a debutat în 2010 la București ca blog destinat promovarii ciclismului urban pentru femei. SkirtBike este singurul eveniment ciclist din România adresat doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicletă si, totodata, cea mai mare comunitate de acest fel. Doamnele și domnișoarele de toate vârstele sunt invitate să pedaleze alături de noi în tinute cât mai chic, cu bicicletele împodobite cu flori și accesorii colorate, cu entuziasm și voie bună. Scopul evenimentului este de a promova ciclismul urban în rândul femeilor și de a demonstra că bicicleta reprezintă un accesoriu al feminității, al frumuseții și al libertății de mișcare, iar mersul pe bicicletă este un mod de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe, simplitate, feminitate şi atitudine oriunde ai merge, la serviciu, la piaţă, la gradinita dupa copii sau în oraş cu prietenii.

Anul acesta, evenimentul este organizat in 20 orase din Romania: Baia Mare, Bacau, Botosani, Bucuresti, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Arad, Oradea, Tg. Mures, Alba Iulia, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei,  Galati, Suceava, Hunedoara  si, bineinteles, Deva.

La Deva, evenimentul din acesta an va cuprinde, pe langa Parada biciclistelor, care va incepe la ora 17.45 si se va desfasura pe urmatorul traseu: Parcul Cetatii (intrare)- strada Avram Iancu- B-dul Decebal (pana la sensul giratoriu din Dorobanti)- B-dul 22 Decembrie-  Bld. 1 Decembrie 1918- Str. 1 Decembrie 1918 (pana la intrarea in Parcul Cetatii) si numeroase premii oferite atat la tombola, cat si pentru felul in care participantele au raspuns dress-codului propus de noi, in ceea ce priveste tinuta aleasa, dar si decorarea bicicletei, muzica buna (trupa Quas si copiii de la The Story vor inclazi atmosfera), un moment de flair bartending, oferit de VREvents, candy bar cu dulciuri homemade oferite de Ritual by Ioana Bogdan, vata pe bat, baloane uriase de sapun si oameni pe picioroange, adusi de trupa de actori Hocus Pocus Trulala din Sibiu, Photo Corner (Oglinda magica), starter kit pentru primele 120 de participante inscrise si multe alte surprize.

Organizatori: SkirtBike Deva, in parteneriat cu Club Sportiv Corvinia si Que Productions.

Pentru  informatii suplimentare:

Ramona Mita- tel. 0744590808

https://www.facebook.com/events/1062038120655965/?active_tab=discussion

Va asteptam cu drag!!!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate